grande-juve
е ај да плачеме сега
- Член од
- 20 ноември 2017
- Мислења
- 1.484
- Поени од реакции
- 7.307
Маја од дамна е автоматски горе со левелите зашо глеа Curb Your EnthusiasmКрена левел а?
Маја од дамна е автоматски горе со левелите зашо глеа Curb Your EnthusiasmКрена левел а?
Не можев тоа да го гледам.Маја од дамна е автоматски горе со левелите зашо глеа Curb Your Enthusiasm
Па снимај ја бе друже, ако си на МаксТв имаш опција за снимање или пак враќање во живо, доколку си на Телекабел/А1 имаш опција за снимање на телевизорот.Дечки, дали некаде ја има за симнување серијата Слуга на народот?
Додека одеше во нормален термин ан Канал 5 од 17:35 редовно ја следев, но ова со полноќен термин не можам да следам секогаш.
На јут јуб само 1 сезона ја има на Хрватски јазик, 2 и 3 сезона е на Руски / Украински јазик и не ми е тој јазик разбирлив.
Има ли некаде да се симнат 2 и 3 сезона и да има потоа превод на Српски или Хрватски јазик?
На Нетфликс само 1 сезона ја има, aма сега гледам пишале Seasons coming May 16, што би значело дека останатите сезони ќе бидат достапни за 8 дена.Дечки, дали некаде ја има за симнување серијата Слуга на народот?
Додека одеше во нормален термин ан Канал 5 од 17:35 редовно ја следев, но ова со полноќен термин не можам да следам секогаш.
На јут јуб само 1 сезона ја има на Хрватски јазик, 2 и 3 сезона е на Руски / Украински јазик и не ми е тој јазик разбирлив.
Има ли некаде да се симнат 2 и 3 сезона и да има потоа превод на Српски или Хрватски јазик?
Па снимај ја бе друже, ако си на МаксТв имаш опција за снимање или пак враќање во живо, доколку си на Телекабел/А1 имаш опција за снимање на телевизорот.
Stremio...се има...Ги немам тие опции, не сум корисник на тие оператори.
Фала во секој случај.
Интересна е нешто или сега дека е актулен овој зелениов па мора да се гледа?Дечки, дали некаде ја има за симнување серијата Слуга на народот?
Is it good?Outer Range