- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.923
- Поени од реакции
- 41.896
Ја гледаме, ОК серија е, и е обновена за 2 сезона.Некој ја гледа ли Barry?
Jas. Ne znam koj ja zborese davno na forumov. Poise od odlicna.
Ептен јака и несекојдневна серија. Ми недостасува.
Прекината е, незнам дали вреди да ја почнеш, требаше да римеjк да има преку Hbo со дејвид финчер али ништо и од тоа не испадна.
Ќе ја прави Амазон, не ХБО грешка си, Амазон ги има правата откупено.Прекината е, незнам дали вреди да ја почнеш, требаше да римеjк да има преку Hbo со дејвид финчер али ништо и од тоа не испадна.
ne sum greska, samo ne znaev za ova info, inace proektot na hbo propadna i samiot fincher se imase izjasneto za ova.Ќе ја прави Амазон, не ХБО грешка си, Амазон ги има правата откупено.
https://www.serijala.com/drama/utopia-amazon-otkupio-prava-na-seriju-gillian-flynn-izvrsna-producentica/
Изгледав пред некое време три епизоди и доста и беа. Тежок просек со огромни глупи и клише моменти. Не верувам дека ќе и дадат втора сезона.9-1-1 ја почнав на нет и ми изгледа доста добра, инаку на фокс премиера 28-ми Мај.
Ако немате нешто за гледање, ѕирнете![]()
rarbgОд каде вообичаено симнувате серии?
И има ли некоја страна од каде шо може да симнам цела сезона наеднаш, а не епизода по епизода?
thepiratebay, demonoid, rutracker, isohunt, kat... речиси секој можен тракер.Од каде вообичаено симнувате серии?
И има ли некоја страна од каде шо може да симнам цела сезона наеднаш, а не епизода по епизода?