Општи дискусии за ТВ серии

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Некој да не гледа Here and Now на HBO? Од Алан Бол е, креаторот на Six Feet Under и True Blood, и интересно звучи, а гледам и доста ја гледаат, во топ најгледани на HBO GO е.
Многу лоши критики има...

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Seven Seconds на Нетфликс е одлична

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да не ја почна некој Borderliner од Нетфликс?

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.895
Очекував многу повеќе и на некои моменти е интересна, а на некои досадна. Не е на ниво на нетфликс серија, а не е ни ептен лоша, просек.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.207
Поени од реакции
25.402
Нова live action серија е најавена на Star Wars која ќе ја режира режисерот на Iron Man, Џон Фавроу или како и да се изговара.

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
All praise @wicked_1 за уште една успешна кампања да ја изгледам Дарк.
Серијата е огин!
Какво загревање за Вестворлд, свака им част на швабите

Викед, имаш официјална дозвола од мене во случај да не ти глеам предлог некогаш вака да ме седнеш:

:love::love::love:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Најпрво да се извинам зошто знам дека прашањето не ми е на место, но не знам каде да прашам поточно - каде да најдам информација која музика е искористена во одредена серија, themes, intros, такви работи?

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.117
Поени од реакции
37.593
Најпрво да се извинам зошто знам дека прашањето не ми е на место, но не знам каде да прашам поточно - каде да најдам информација која музика е искористена во одредена серија, themes, intros, такви работи?
Види на овој линк, има неколку сајтови преку кои можеш да пребаруваш, ама на tunefind, на пример, јас сум барал, и понекогаш нема никакви резултати за некои серии. Пиши ако сакаш конкретно за која серија ти треба, ќе пробаме да најдеме.

Miss.Independent

Me,Myself & I
Член од
26 јуни 2013
Мислења
1.389
Поени од реакции
3.402
Не очекував серија од ова, ама океј, мислам дека ќе ми праи мерак ептен.:love:
Првата епизода треба да излезе на 2-ри Мај.

S

silmarillion

Гостин
Billions една од подобрите. Трета сезона почна викендов. Од plot до soundtrack мн добра. Има пар недостатоци за да биде идеална али супер фура.

Kajgana Shop

На врв Bottom