Општи дискусии за ТВ серии

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.394
Поени од реакции
26.386
Секоја чест како сте издржале да ја изгледате серијата The Mechanism со толку лоша синхронизација (со тоа и преводот не се совпаѓа) па без разлика колку е јака серијата. Сега само што пуштив првата епизода и после 10 минути исклучив. И тоа е многу што се потрудив да гледам.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Зошто мораш да ја гледаш синхронизирано?
Секоја чест како сте издржале да ја изгледате серијата The Mechanism со толку лоша синхронизација (со тоа и преводот не се совпаѓа) па без разлика колку е јака серијата. Сега само што пуштив првата епизода и после 10 минути исклучив. И тоа е многу што се потрудив да гледам.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.394
Поени од реакции
26.386
Зошто мораш да ја гледаш синхронизирано?
Друже ако имаш линк од торент од серијата пушти ми во порака. Нормално дека не сакам да ја гледам синхронизирано. Пишав вчера тука во темата некој ако знае да ми пушти во порака линк. Еден член ми прати и ја симнав првата епизода и ептен лошо е за гледање.
Ако се од тие со 1гб од епизода не ми пуштај. :D

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Друже ако имаш линк од торент од серијата пушти ми во порака. Нормално дека не сакам да ја гледам синхронизирано. Пишав вчера тука во темата некој ако знае да ми пушти во порака линк. Еден член ми прати и ја симнав првата епизода и ептен лошо е за гледање.
Јас ја гледав на Нетфликс, имаш еден месец бесплатно. Инаку ако не ти е тешко побарај овде https://limetorrents.unblockall.org/ или нормално на thepiratebay.org

Можеби фајловите се со двојно аудио така што мора да го примениш кога ќе гледаш на ТВ или компјутер.

Инаку серијата е многу добра, а секоја сличност со Македонија е случајна

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.226
Поени од реакции
42.971
Има некоја страна каде што може да се гледаат серии онлајн на мобилен?

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
За Tim and Eric's Bedtime Stories торент да не има некој најдено?

Член од
1 ноември 2005
Мислења
2.142
Поени од реакции
1.256
It doesn't get better...

Изгледав три епизоди и толку. :D
Lost in space e tolku naivna i nema nikakva vrska so realnosta i so fizichkite zakoni. Vodata zamrznuva momentalno od epten niska temperature a ovie nadvor oblecheni vo vintijagi i top ne gi bie. I se razbira, kako i vo site novi filmovi i tv serii zhenite vodat glaven zbor, oni se najpametni, najmudri i vo se naj naj, a mazhot sirot treba da prasha dali mozhe na mochanje da odi.
Vo originalot dr. Smith beshe mazh, sega za da bidat politichki korektni stavile zhena vo taa uloga.
Posle all female Ghost Busters (boza)sega da ne ostanat pokuso napravija Supergirll (ushte poboza) kako odgovor na Superman.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Ми се допаѓа новата сезона на Билионс, се ми се чини дека Тејлор ќе биде тројанскиот коњ што ќе го сруши Боби Акселрод

Член од
7 април 2015
Мислења
2.807
Поени од реакции
1.712
Не ја гледајте новата сезона на 13ReasonsWhy, не е ни до колена на првата, ептен ја утепаа работата, се гледа дека е сосема непотребна, пошто немаат материјал од книгата па сега импровизации си прават.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Warningot на почетокот ме уби. За butthurt луѓе и ретардирани родители.

Член од
24 јануари 2015
Мислења
1.836
Поени од реакции
1.310
The Expanse.
Вреди ли да се гледа?
И дали е слична со Star Trek или не?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Член од
24 јануари 2015
Мислења
1.836
Поени од реакции
1.310
Каде можам да најдам превод за Madam Secretary сезона 4?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom