American Horror Story, ама само некои сезони, како Murder House, Asylum, Roanoke...dali moze da mi preporacate nekoi kvalitetni i interesni horror serii?
Hannibaldali moze da mi preporacate nekoi kvalitetni i interesni horror serii?
The Twilight Zonedali moze da mi preporacate nekoi kvalitetni i interesni horror serii?
gledano, a isto taka i od @Ron Burgundy mi e gledano, sepak fala.American Horror Story, ама само некои сезони, како Murder House, Asylum, Roanoke...
Хорор, да.American Horror Story, ама само некои сезони, како Murder House, Asylum, Roanoke...
The Outer Limits, слична е на The Twilight Zone, а и во ист период се правениdali moze da mi preporacate nekoi kvalitetni i interesni horror serii?
Не знам зошто но не можам да го замислам Џ.К Симмонс во главна улога, само во споредна Инаку ОК се чини серијата сега за сега.Counterpart e научно - фантастичен трилер, кој наликува на Fringe. Досега има излезено само две епизоди ама има потенцијал да биде пристојна фантастика.
Твајлајтот да го гледаш шо ти го пишаа. Ич да не се думаш. Најдобрата серија на сите времиња пред се останато.gledano, a isto taka i od @Ron Burgundy mi e gledano, sepak fala.
Твајлајтот да го гледаш шо ти го пишаа. Ич да не се думаш. Најдобрата серија на сите времиња пред се останато.