Општи дискусии за ТВ серии

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.729
Поени од реакции
11.585
Што е фората со The Following, зошто има толку мала оценка на имдб (7.5)?
Јас изгледав 6 епизоди во еден здив што се вика и страшно сум навлечен...

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
7.5 и не е баш мала. Јас ја гледав кога почна да излага, ама негде на средина на прва сезона веќе почна да здосадува.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.729
Поени од реакции
11.585
7.5 и не е баш мала. Јас ја гледав кога почна да излага, ама негде на средина на прва сезона веќе почна да здосадува.
Не е мала, ама јас досега немам гледано серија со помала оцена од 8, а 10 пати е подобра (сега за сега) за разлика од некои серии со поголем рејтинг.
Дури се мислев дали да ја почнувам :pos:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Не е мала, ама јас досега немам гледано серија со помала оцена од 8, а 10 пати е подобра (сега за сега) за разлика од некои серии со поголем рејтинг.
Дури се мислев дали да ја почнувам :pos:
Продолжи па пак пиши. И јас бев ептен хајпнат по првите неколку епизоди :D

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Фората е што е лоша, а 7,5 и не е така мала оцена. Јас изгледав една епизода и доста е

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Добро што му предложувате серии на овој погоре ама ни жанр кажа, ни спомна некои серии кои му се добри за да му дадеш слични ни ништо. Може да ве испцуе утре за предлозите :D

Фала ви за Following, баш сега гледав која серија да ја почнам додека имам слободни денови, ми спасивте време за некоја друга.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Добро што му предложувате серии на овој погоре ама ни жанр кажа, ни спомна некои серии кои му се добри за да му дадеш слични ни ништо. Може да ве испцуе утре за предлозите :D

Фала ви за Following, баш сега гледав која серија да ја почнам додека имам слободни денови, ми спасивте време за некоја друга.
Јас не би ја препорачал иначе. Ми се свиѓаше идејата првите неколку епизоди ама брзо ја откажав.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Јас не би ја препорачал иначе. Ми се свиѓаше идејата првите неколку епизоди ама брзо ја откажав.
@wicked_1 се уфрли со препорака за Ханибал, ќе и дадам шанса :D

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.421
Поени од реакции
38.983
Таман се израдував на втората сезона за Чапо, и глупите амери и нетфликс ја синхронизирале на англиски.:pos::pos::pos: Гомна да јадат ти ебам дебилната заглупавена нација.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.207
Поени од реакции
25.402
Ново од Ридли Скот, башка одлична екипа има, би требало да е добро.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Dark германската серија на Netflix вреди да се гледа за тие што сакаат да почнат нова а немаат идеја.

Гледајте ја во оригинал пошто тапа е со англиско аудио.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Почнала втора сезона на American Crime Story

Ја најавуваат со месеци веќе. Не ми е гледан ОЈ, али се мислам да прејдам на сезонава само, и онака нема поврзано.
Би сакала да кажам доста се серииве со психопати и нивните болни мозоци, али ова изгледа стварно добро скоцкано.
Се кладам дека Пенелопе ќе ги собере сите награди за Донатела, ја има скинато со гласот и акцентот.

Kajgana Shop

На врв Bottom