- Член од
- 7 март 2010
- Мислења
- 9.207
- Поени од реакции
- 25.402
FriendsПредложете некоја заразна серија што ќе те тера да ја гледаш секоја наредна епизода.
Ви благодарам,
FriendsПредложете некоја заразна серија што ќе те тера да ја гледаш секоја наредна епизода.
Ви благодарам,
7.5 и не е баш мала. Јас ја гледав кога почна да излага, ама негде на средина на прва сезона веќе почна да здосадува.Што е фората со The Following, зошто има толку мала оценка на имдб (7.5)?
Јас изгледав 6 епизоди во еден здив што се вика и страшно сум навлечен...
Не е мала, ама јас досега немам гледано серија со помала оцена од 8, а 10 пати е подобра (сега за сега) за разлика од некои серии со поголем рејтинг.7.5 и не е баш мала. Јас ја гледав кога почна да излага, ама негде на средина на прва сезона веќе почна да здосадува.
Продолжи па пак пиши. И јас бев ептен хајпнат по првите неколку епизодиНе е мала, ама јас досега немам гледано серија со помала оцена од 8, а 10 пати е подобра (сега за сега) за разлика од некои серии со поголем рејтинг.
Дури се мислев дали да ја почнувам
Фората е што е лоша, а 7,5 и не е така мала оцена. Јас изгледав една епизода и доста еШто е фората со The Following, зошто има толку мала оценка на имдб (7.5)?
Јас изгледав 6 епизоди во еден здив што се вика и страшно сум навлечен...
Јас не би ја препорачал иначе. Ми се свиѓаше идејата првите неколку епизоди ама брзо ја откажав.Добро што му предложувате серии на овој погоре ама ни жанр кажа, ни спомна некои серии кои му се добри за да му дадеш слични ни ништо. Може да ве испцуе утре за предлозите
Фала ви за Following, баш сега гледав која серија да ја почнам додека имам слободни денови, ми спасивте време за некоја друга.
Ја најавуваат со месеци веќе. Не ми е гледан ОЈ, али се мислам да прејдам на сезонава само, и онака нема поврзано.Почнала втора сезона на American Crime Story
Не е почната. На 22.01 е премиерата, мислам.Почнала втора сезона на American Crime Story