Од кога навивате?

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Треба да се обединат оние најхард кор навијачи на сите екипи од Македонија, оние најстрашните воџи шо тепаат све пред себе, и да почнат да ги требат овие алкохоличари и профитери ситни. Не е Вардар сам со проблеми, сите ги имаат, и за Пелистер читав пред некое време дека им влетале во канцеларии и ги земале печатите на клубот... претераа со играње со религиите на секој град. Фудбалскиот клуб е религија за мене. Вардар за мене е светост. Ама ајде да видиме до каде ќе се бутка...

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Eхххххееееееееееееееееее,тава беше ного од дамна(за Арсенал оф корсе) :pos::pos::pos::pos::pos:

kusi

glory for man utd
Член од
12 мај 2008
Мислења
295
Поени од реакции
3
Од 3 одд ми купија моите дрес од Manchester United и баш дента играа Manchester и знам дека од тогаш сум за нив а и како да не бидам какви играчи имаат лелелеле па затоа и не е чудо што ја освоија premier лигата по 2 пат да се надеваме дека и другата година ке се повтори успехот:pipi:

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Како го засакавте вашиот сегашен омилен клуб?

Значи темава ми е, како почнавте да навивате за вашиот сегашен омилен клуб.Сигурно некој ви кажал за тој клуб кога сте биле мали, сте го гледале на ТВ, сте го засакале тој клуб затоа што вашиот омилен играч играл таму итн итн...

Мојата приказна за тоа како го засакав Манчестер започна пред 10-11 години, кога во маалото имаше едно дете на возраст од 13-14 години и јас мал бев тогаш мислам 5 години имав, и игравме нешто фудбал(како не игравме ме лажеше, поголеми беа сите па ај мајтап со мене си правеа:wink:) и ми покажа весник како Манчестер играле не знам каде и победиле, и некој си Бекам им бил најдобриот играч тогаш.И така започна мојата пасија за Јунајтед, мојот омилен клуб за кој ќе навивам засекогаш.

Ајде кажете си и вие:)

В

Вори

Гостин
Како го засакав?Бидејќи не се разбирав многу многу во фудбал како мал,а гледав редовно,тогаш на ТВ играа Челзи-Ливерпул на МТВ 1 памтам даваа Премиер лига,и Зола и Хаселбенк дадоа два головови за плавите(така ги викав),и од тогаш за Челзи,и сеа живот дава,.Позз

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
На карти го сретнав Дел Пиеро и после ги заглеав на тв Јуве ми се свиѓаше како играа и од тогаш у срце си ги носам:toe:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Па бев кога маwo дете:), имав 8 годинки, бевме на матура со моите кај роднини и на ТВ беше финалето на ЛШ Баерн-Манчестер. Гледав како Манчестер се извади во последните 5 минути и ја освои титулата а и имам некои скриени афинитети кон црвените дресови, така да, од `99 год. сум горд навивач на Црвените Ѓаволи.

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
По грешка. :icon_lol:

Бев опседната со Премиер лигата, со обожавање на Јунајтед, а воедно и презирање на Челзи, Арсенал и Ливерпул. :pipi: И уште си ги сакам! :wub:

Години покасно укапирав дека постојат и други лиги по континентов... :pos::pos::pos::kesa:
И за време на гледањето Милан - Интер во една прилика, сфатив дека црвените ќе ми се у крв до крај живота, и од тогаш ги љубам. :pipi:

Член од
18 април 2008
Мислења
876
Поени од реакции
213
Eпа ја пошо бе голман и најомилен голман ( идол ) ми беше the one and only Петар Шмајхел е ради него го засака Манчестер....

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Па гледав калчо лига и братучетми беше за Интер и викам ај јас за Милан и си пратев така на моменти од негде 5то-6то одделение. Но од 2005 ги следам Милан интензивно.
Си ги сакам:back:

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Па бев кога маwo дете:), имав 8 годинки, бевме на матура со моите кај роднини и на ТВ беше финалето на ЛШ Баерн-Манчестер. Гледав како Манчестер се извади во последните 5 минути и ја освои титулата а и имам некои скриени афинитети кон црвените дресови, така да, од `99 год. сум горд навивач на Црвените Ѓаволи.
Ех, сигурно многу среќа си имала баш тогаш првпат да ги гледаш.Јас кутирот мал, па ни сум знаел тогаш дека станале шампиони, не ни ги гледав, само некогаш кога ќе ги дадеа на ТВ а јас ќе се погодев да гледам.Ако тогаш во живо не гледав, сега утакмицата ја знам на памет:pehar:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Од кога првпат ги видов како играат, ги засакав и никогаш нема да се откажам од Манчестер Јунајтед!

Кога почнав да гледам фудбал, се сеќавам прва утакмица која ја гледав беше од германското првенство, играше Борусија Дортмунд, а после неколку дена Манчестер го гледав и не знам.. Едноставно го засакав!

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.855
Поени од реакции
11.516
Татко ми е стар навивач на Манчестер Јунајтед, така да уште од бебе знам само за еден тим.. :) Добро сеа, активно ги пратам 12-13 години

Kajgana Shop

На врв Bottom