Од кога навивате?

MILAN4EVER

MIL@NIST
Член од
27 април 2008
Мислења
969
Поени од реакции
3
pa navivam od ovaa godina vo navivackata grupa lozari za feni,tikves....
a inaku go simpatiziram milan od 8-9 godini

Nikolce-13

AC MILAN FAN
Член од
6 април 2008
Мислења
61
Поени од реакции
1
jas navivam za milan od 5 god. se sekavam deka shevchenko dade dva gola protiv inter

BOBI_KOSA

Ишишан, Заклан
Член од
16 април 2008
Мислења
359
Поени од реакции
9
Prv tim sto go doznav na 5-6 godini e Barcelona i se sekako od sekogas za Barsa

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Prv tim sto go doznav na 5-6 godini e Barcelona i se sekako od sekogas za Barsa
Епа нормално, и јас како тебе ако растев на плажа од каде се гледа Палма де Мајорка и јас ќе навивав за Барса. Уствари километар два подоле по плажата може за Еспањол ќе навивав. Ама ти си хард кор, само Барса.

miki-MZT

F.A.
Член од
27 март 2008
Мислења
252
Поени од реакции
1
od koga znam za sebe navivam za MZT-Skopje

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
За Реал навивам од 97 година од времето на Давор Шукер и Пеџа Мијатович

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.857
Поени од реакции
11.522
Навивам и во срце го носам Манчестер јунајтед од 95 година :toe: љубов!

Long Live United

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
....како мислиш наваиваш, ти напиши одкако знам за себе “бојкотирам за Работнички’’ не “навивам’

hahahaha
ХАХАХА СТВАРНО МЕ ЗАФРКНА.
СУм одел на баскет одкога знам за себе и ум навивал , а тоа што сега се случува ни мене не ми е убаво.Исто го симпатизриам ФК Работнички од кога знам за себе а навивам од пред 7 години

drag43_sexy

вауууУ!
Член од
3 октомври 2007
Мислења
1.349
Поени од реакции
2
Од 8 години за Манчестер :)

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
od sedum godini za milan:)

OdMitico

Rajko Mitic
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.381
Поени од реакции
328
Navivam bukvalno od koga znaam za sebe..Stario od 3-4 god me vleckashe po utakmici na Pobeda,a prvoto gostuvanje na Pobeda nadvor od Prilep mi beshe na 11 god vo Kamenica..Isto bev i na Tutunski - Pelister ko se zapali sala "Makedonija" 12.juni 1993 (inace sea 25 god imam)..Samo so togash navivanjeto beshe najjakoto nesto,sto moze da te ispolni so adrenalin..Sega nema ni N od navivanje!!

Inace od stranskite ekipi navivam za Zvezda (normalno,OdMitico doaga od Rajko Mitic,prviot zvezdin kapiten)...Isto navivam za Atletiko,od vremeto koga tamu trener beshe Radomir Antic,Vo italija za Parma naivam,Anglija -Liverpool
Ama najpovejke si ja sakam Pobeda,iako tolku nervozi mi ima doneseno..Makar i koga pobeduvala,posebno koga mestat utakmici,ni pobedite togash ne mi se slatki..a posledno vreme,epten mestea:(:(

F

fantomX

Гостин
Navivam bukvalno od koga znaam za sebe..Stario od 3-4 god me vleckashe po utakmici na Pobeda,a prvoto gostuvanje na Pobeda nadvor od Prilep mi beshe na 11 god vo Kamenica..Isto bev i na Tutunski - Pelister ko se zapali sala "Makedonija" 12.juni 1993 (inace sea 25 god imam)..Samo so togash navivanjeto beshe najjakoto nesto,sto moze da te ispolni so adrenalin..Sega nema ni N od navivanje!!

Inace od stranskite ekipi navivam za Zvezda (normalno,OdMitico doaga od Rajko Mitic,prviot zvezdin kapiten)...Isto navivam za Atletiko,od vremeto koga tamu trener beshe Radomir Antic,Vo italija za Parma naivam,Anglija -Liverpool
Ama najpovejke si ja sakam Pobeda,iako tolku nervozi mi ima doneseno..Makar i koga pobeduvala,posebno koga mestat utakmici,ni pobedite togash ne mi se slatki..a posledno vreme,epten mestea:(:(
Ако беше некни со Работнички, сигурно го виде транспаренто:
„Стариот дрес се брани се храброст. Не со алкохол и местење утакмици“:nesum:

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Ако беше некни со Работнички, сигурно го виде транспаренто:
„Стариот дрес се брани се храброст. Не со алкохол и местење утакмици“:nesum:
:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc: Секоја чест

Kajgana Shop