MILAN4EVER
MIL@NIST
- Член од
- 27 април 2008
- Мислења
- 969
- Поени од реакции
- 3
pa navivam od ovaa godina vo navivackata grupa lozari za feni,tikves....
a inaku go simpatiziram milan od 8-9 godini
a inaku go simpatiziram milan od 8-9 godini
Епа нормално, и јас како тебе ако растев на плажа од каде се гледа Палма де Мајорка и јас ќе навивав за Барса. Уствари километар два подоле по плажата може за Еспањол ќе навивав. Ама ти си хард кор, само Барса.Prv tim sto go doznav na 5-6 godini e Barcelona i se sekako od sekogas za Barsa
Исто,но јас за Ранотнички:smir:od koga znam za sebe navivam za MZT-Skopje
....како мислиш наваиваш, ти напиши одкако знам за себе “бојкотирам за Работнички’’ не “навивам’Исто,но јас за Ранотнички:smir:
ХАХАХА СТВАРНО МЕ ЗАФРКНА.....како мислиш наваиваш, ти напиши одкако знам за себе “бојкотирам за Работнички’’ не “навивам’
hahahaha
Ако беше некни со Работнички, сигурно го виде транспаренто:Navivam bukvalno od koga znaam za sebe..Stario od 3-4 god me vleckashe po utakmici na Pobeda,a prvoto gostuvanje na Pobeda nadvor od Prilep mi beshe na 11 god vo Kamenica..Isto bev i na Tutunski - Pelister ko se zapali sala "Makedonija" 12.juni 1993 (inace sea 25 god imam)..Samo so togash navivanjeto beshe najjakoto nesto,sto moze da te ispolni so adrenalin..Sega nema ni N od navivanje!!
Inace od stranskite ekipi navivam za Zvezda (normalno,OdMitico doaga od Rajko Mitic,prviot zvezdin kapiten)...Isto navivam za Atletiko,od vremeto koga tamu trener beshe Radomir Antic,Vo italija za Parma naivam,Anglija -Liverpool
Ama najpovejke si ja sakam Pobeda,iako tolku nervozi mi ima doneseno..Makar i koga pobeduvala,posebno koga mestat utakmici,ni pobedite togash ne mi se slatki..a posledno vreme,epten mestea
Секоја честАко беше некни со Работнички, сигурно го виде транспаренто:
„Стариот дрес се брани се храброст. Не со алкохол и местење утакмици“:nesum: