Од кога навивате?

ive

Член од
19 март 2007
Мислења
199
Поени од реакции
3
prvo da razjasnime da navivas i da bides simpatizer ne e isto .jas navivam za vardar od koga znam za sebe ama toa e navivanje na stadion pred radio koga igra na gosti a ne vasevo za inter,milan ,barca,itn koj nikogas neste gi videle osven na televizija so retki isklucoci.zatoa bidete realni i kazete deka navivate za kladilnicite a ne za nekoj tamu belosvetski klub
Во право си 100%.
Значи јас навивам (сум симпатизер) на Челзи Не знам зошто нешто едноставно ме натера за ги засакам како тим некаде кај 5-6 одд.А иначе Буквално навивам за Брегалница Краун сега се у 2 лига поради финансиски проблеми али јеби га не си прав навивач ако се одкажеш кога е најтешко.

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Jas od 6 godini za Milan

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Зошто баш за тие тимови навивате?

Која е причината па да навивате за тимовите за кои навивате? Или ги има повеќе причини :) И ќе ве молам без причини од типот "бидејќи се најдобри", да бидеме озбилни :) Темава не е за да караме меѓусебно, туку за да си кажеме што не привлекува кај нашите омилени тимови и зошто навиваме за нив.

- моментално се брзам, моите причини ќе ги пишам подоцна.

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Која е причината па да навивате за тимовите за кои навивате? Или ги има повеќе причини :) И ќе ве молам без причини од типот "бидејќи се најдобри", да бидеме озбилни :) Темава не е за да караме меѓусебно, туку за да си кажеме што не привлекува кај нашите омилени тимови и зошто навиваме за нив.

- моментално се брзам, моите причини ќе ги пишам подоцна.
Z's taka trebit be! More pa i ti:pos2:

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
оваква тема да не имаше ?...

ја за Ливерпул...па дека се најдобри ! :pos:...Имаат неверојатни навивачи. Мојот омилен играч- Џерард игра...најтрофеен клуб се...и незнам од коа им ја видов првата утакмица се вљубив во нив :)
љубов на прв поглед...:)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
мислам дека има ваква тема...
Заради Зизууу

Член од
6 февруари 2007
Мислења
1.794
Поени од реакции
32
Juve taka mi bea omileni od koga igrase Zizu...Zidane i Del piero mi se omileni igraci...Gi pratev i navivav za niv...2002/2003 Koga igraa u Finale liga na sampioni bev za niv.. A najvise gi zasakav taa godina koga go tepaa Real Marid..I Sega mi se omileni..Zaedo no Delpiero, Nedved, Palladino i sekako BUFFON :)

Roswell

Tu Sei Tutta La Mia Vita
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.619
Поени од реакции
29
Затоа што Милан ми е во срцето.

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Ко да се пронајдов себе си во тој тим:)

VaZzilL

Сантино Џеновезе
Член од
23 април 2007
Мислења
921
Поени од реакции
39
Јас навивам за Арсенал бидејќи мислам дека игра најатрактивен фудбал, првиот дрес што го купив беше на Арсенал.

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.029
Поени од реакции
623
Na Fifa 1998 pocnav so juve da igram i tie vo um mi ostanaja i taka si gi sakam sega
Za Pelister se znaj oti

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Za Chelzi

Od vremeto na Zola i haselbank pa do den denes

zatoa sto sekogas igrale zrel futbal , teehnicki doteran i samo vistinski futbaler moze da ja razbere nivnata igra...

Znaci bidejki se profi...ete zatoa

F

fantomX

Гостин
Za Chelzi

Od vremeto na Zola i haselbank pa do den denes

zatoa sto sekogas igrale zrel futbal , teehnicki doteran i samo vistinski futbaler moze da ja razbere nivnata igra...

Znaci bidejki se profi...ete zatoa
Истото би го кажал, и плус името ми се допаѓаше(Chelsea):)

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Од кога препознавам црно-бела боја :)

Kajgana Shop

На врв Bottom