Од кога навивате?

V

Viktoranius

Гостин
Навивам од 1998 година за Барселона, тогаш беше времето кога Ривалдо пленеше се околу себе.

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
porano mnogu mrazev fudbal nemozev ni 5 minuti da gledam ama pred 3-4 godini vo nekoe spisanie imase poster od kaka i premnogu mi se zasviga i zaradi nego pocnav da gledam a sega....ac milan tu sei tutta la mia vita

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
1999..т.е на 8 години.(кога и почнав да разбирам што е тоа фудбал:))...и се разбира за Арсенал...и до ден денес..само за нив:):)...

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
од 6-7 одделение и си ги засакав Милан и си ги сакам сеуште многу!
почнав за нив зашто интересни ми беа и имаат убави фудбалери но не навивам за нив заради фудбалерите општо го обожавам цел тим од прв до последен што игра таму! и со нив сум и во добро и во лошо!

bavarec_oh

FCB Support
Член од
8 ноември 2007
Мислења
188
Поени од реакции
1
Јас навивам за Баерн од после финалето на ЛШ во ’99. Кога Баерн изгуби од Манчестер со 2-1 во последниоте 2 мин. Многу ми беше жал за Баерн и почнав да навивам за нив...:). А тогаш имав само 6 год.
:bayern: :bayern: :bayern: :bayern: :bayern: :bayern: :bayern:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
За Пелистер од ко знам за себе... Мали викавме по улици Пелистер Пелистер... За Милан навивам од 4-то одделение :) За други не навивам ама речиси сите ги пратам.

Ivka

Алхемичарка
Член од
1 февруари 2007
Мислења
300
Поени од реакции
4
Хммм многу одамна навивам за Челзи, можда едно 10 години. Што знам највеќе за му контрирам на брат ми, дека он навива за Арсенал и на татко ми дека он навива за Манчестер јунајтед, се почна од зезанција ама ептен ми се врза за срце и сега по дома перници летаат..хехе:kickbox:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Sum simpatiziral mnogu ekipi kako mnogu mal, no koga pred 11 godini pocnav da navivam za Manchester United, znaev deka e toa toa. Sega navivam mnogu strasno.

Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
од одамна.
И од секогаш за Барса.Уште од времето на Ривалдо кога играше таму

LiverpoolFC

Captain Fantastic!
Член од
10 ноември 2007
Мислења
864
Поени од реакции
15
Навивам за Баерн од кога знам за себе , во соба брат ми само сликички и постери лепеше од нив.
А за Ливерпул сум од кога почнав да гледам англиско , некаде 2000 година , а станав фрик по нив во 2001 кога освоија уефа.

Kajgana Shop

На врв Bottom