Од кога навивате?

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Многу одамна гледав утакмица Реал Барса и Барса победи... и оттогаш навивам за Барса, настрана тоа што Ривалдо ( мојот идол ) играше таму.:vozbud:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.029
Поени од реакции
623
Od vcera:icon_bigg majtap be jas navivam eeeheee odamna

Член од
6 февруари 2007
Мислења
1.794
Поени од реакции
32
Od 1998 Navivav za Francija i Francija bidna svecki prvak...No od sekogas sum gledal fudbal ama od 1998 pocnav mnogu povece da go sledam i mojot idol bese i seuste e ZINEDINE YAZID ZIDANE...Mi ostavi damka vo srcetoo!!!

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Porano bev za Barca koga igrase tamu rivaldo, ama negde od 1999 god. pocnah za real da sum, ne oti bea nogo jaki tava vreme tuku oti mi kupija dres od real za rodenden :)

Член од
24 април 2007
Мислења
251
Поени од реакции
2
јас од 7 одд почнав да навивам за Ман Утд и от тогаш не сум сменал уште за Ман Утд сум навивач

Член од
8 мај 2007
Мислења
77
Поени од реакции
0
Za Zvezda navivam od 7 godini. Nasledno. Od tate.

Член од
15 јули 2007
Мислења
665
Поени од реакции
2
Mislam deka bev 1 odd. koga Borussia Dortmunt ja osvoija titulata vo Ligata na Sampionite i od togas sum za niv.Se uste navivam za niv iako minatata sezona ne im odese bas najdobro no se nadevam deka brzo ke se vratat na starite pateki.

G

Gray Foxx

Гостин
od 95 godina za manutd koga sir alex gi vovede vo prviot tim beckham,scholes,g i p neville.omilen igrac kantona i beckham

E

error

Гостин
Од Лигата на Шампиони незнам точно која година беше..кога играја Јувентус-Барселона. Јувентус победи, а Барселона многууу подобро играја.. е од тогаш навивам за Барса.

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Навивам за Мзт Скопје од 1993

Симпатизер сум на Newcastle United FC од 1995, заради офанзивниот фудбал што го играа Beardsley, Les Ferdinand, Ginola, Gillespie, Rob Lee, David Batty.... па одма после тоа дојдоа и Shearer i Asprilla и толку ми требаше. Кога пораснав малце повеќе сватив дека ги имаат најдобрите навивачи во Англија, па кога се надоврза и мојата љубов кон навивањето....

И за ниеден друг спортски клуб.

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Негде 4то почнав онака..

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ја за Манчестер навивам од 7 год. Дотогаш не знаев шо е фудбал..

Член од
10 август 2007
Мислења
160
Поени од реакции
0
prvo da razjasnime da navivas i da bides simpatizer ne e isto .jas navivam za vardar od koga znam za sebe ama toa e navivanje na stadion pred radio koga igra na gosti a ne vasevo za inter,milan ,barca,itn koj nikogas neste gi videle osven na televizija so retki isklucoci.zatoa bidete realni i kazete deka navivate za kladilnicite a ne za nekoj tamu belosvetski klub

Kajgana Shop

На врв Bottom