Па зависи нкогаш сум си убава некогаш не, завис кој период ми е:pos2: али сметам дека сум помалку нарцисоидна па и треба да е човек таков пошто ако не се сакаш себе си...
Narcis sum,i najvise se nerviram koga si gi slusam drugarite kako komentiraat na nekoja grda devojka,pocnuvam da gi ubeduvam i tuka se stavam jas za primer sekogas...i koga se gleam na sliki si se falam...inace vaka od cista mira da si kazam nekoj kompliment za sebe..epa ne sum bastolkav narcis
па неможам да казам дека не сум.Богами стварно сум:kesa:.Во собата имам големо огледало и помини замини само си се подглегнувам.Ама не ги замарам луѓето со тоа како изгледам.Барем имам усул до толку:nenene:
.....па женско сум паа...:pos2:
Jas sum mn golem narcis i mislam deka sum se naj naj pozitivno nesto vo sekoja smisla ne samo za ubavina.Inace mislam deka jas ako ne si se sakam nikoj nemat da me sakat pa zato ljuge sakaj te si se .......:wink:
da si se svigam i nekogas koa sum si epten swatka ili imam vreme ili sum neso posebno doterana mn dolgo se gleam u ogledalo i si praam razni pozi se filmam.. ina4e ne sum mn narcis. )
па да нарцис сум и тоа го сметам за добра особина, затоа што прво треба да се сакаме себеси за да можат и др да не сакаат нели?
се согласувате ли со мене?
Јеп... Признавам Нарцис сум...
Се сакам себеси, верувам дека сум уникатна и дека не постои никој како мене
Па нормално дека нема, сите луѓе се различни. Друго, ако не се сакаш сам себеси, кој очекуваме да не сака? Се ценам себеси, ама не се преценувам
Не сум нарцис, напротив - посакувам барем малку да бидам. Премногу сум самокритична спрема самата себе, така што и да направам, не чини, вакво е онакво е - само се критикувам.
Пред други луѓе, не го покажувам тоа, туку стално се шегувам, на шала велам: “Јас све знам“, “Секогаш сум во право“, иако знам дека не е така.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.