gotovo zavrseno e primeni se decata,pretezno deca na nacalnici i slicno se primeni[DOUBLEPOST=1473582042][/DOUBLEPOST]znae li nekoj do kaj e fazata so lekarski pregledi, zavrseno li e ili....? nesto razbrav prodolzuvano e
gotovo zavrseno e primeni se decata,pretezno deca na nacalnici i slicno se primeniznae li nekoj do kaj e fazata so lekarski pregledi, zavrseno li e ili....? nesto razbrav prodolzuvano e
Ако, немам против, и онка за ништо друго не ги бива освен за џандари.gotovo zavrseno e primeni se decata,pretezno deca na nacalnici i slicno se primeni[DOUBLEPOST=1473582042][/DOUBLEPOST]
gotovo zavrseno e primeni se decata,pretezno deca na nacalnici i slicno se primeni
Беше завршено со лекарско и се чекаше само краајна листа, ама од кога дојде министер нов, викнаа уше неколку групи за на лекарско. И уште не е финализирано до крај се.[DOUBLEPOST=1474135511][/DOUBLEPOST]znae li nekoj do kaj e fazata so lekarski pregledi, zavrseno li e ili....? nesto razbrav prodolzuvano e
Беше завршено со лекарско и се чекаше само краајна листа, ама од кога дојде министер нов, викнаа уше неколку групи за на лекарско. И уште не е финализирано до крај се.znae li nekoj do kaj e fazata so lekarski pregledi, zavrseno li e ili....? nesto razbrav prodolzuvano e
Тие на началниците се веќе 2-3 години вработени, на прв/втор конкурс.gotovo zavrseno e primeni se decata,pretezno deca na nacalnici i slicno se primeni[DOUBLEPOST=1473582042][/DOUBLEPOST]
gotovo zavrseno e primeni se decata,pretezno deca na nacalnici i slicno se primeni
3200 ја ги трчав за 11мин.Јас памтам дека беше 12.30 зошто јас завршив 2 секунди пред да ми истече времето, завршив за 12.28.
Овогодинешниве проверки се како што викаш ти боза зошто сите ке одат во плава униформа, нема да има за во специална како што имаше првата год каде 45 посто од кандидатите завршиа таму
Никој не почнува одма со работа, треба да помине одреден период, а некој и со месеци чекаат.Почнаа ли со работа оние пред некој ден што ја завршија обуката ?
А зошто со месеци би чекале кога веќе им е завршена обуката нели значи тоа автоматски дека се вработени во мвр ?Никој не почнува одма со работа, треба да помине одреден период, а некој и со месеци чекаат.
Ќе почнат кога и да е. А и доколку има одреден период пред да почнат,неверувам да е подолг од 1 или 2 месеци.Почнаа ли со работа оние пред некој ден што ја завршија обуката ?
Нема пари во буџетот, најверојатно чекаат да земат кредитче.Ќе почнат кога и да е. А и доколку има одреден период пред да почнат,неверувам да е подолг од 1 или 2 месеци.