*princess*
..SiMpLy GorGeOuS..
- Член од
- 17 февруари 2008
- Мислења
- 747
- Поени од реакции
- 21
Кај да најдам работа како презентерка во супермаркети???Нема ништо низ огласиве...хелпп 

Лилт експленејшн ТукаДитејлз? Втф из Насср?
Пред година ипол се зачленив во Вработување.ком и ми најдоа работа за 1 недела. Уствари се зависи од тоа кој профил на работник си и кои профили пазарот ги бара па ако имаш среќа можеш и да се вработиш. Ми се свиѓа што за таа услуга за вработувањето не платив јас туку си наплаќаат они ( вработување.ком) од фирмите кои бараат нивни услуги, пошто всушност агенгијата е база на податоци на невработени лица од различни профили и компаниите обраќајќи им се ним помалку време трошат во изнаоѓање на кадар од одредена област а и самите фирми не се замараат со интервјуа и објасниванја на секого. Вработување.ком е агенција која посредува при баранје работа а не дека ти наоѓа. Од нивни интерес е да пратат што повеќе апликации на нивни членови во некоја фирма што се појавила да побара услуга од нив затоа што секое вработување на нивни член за нив значи приход. Јас ги поддржувам во намерата и ви посакувам на сите вас што побрзо да си најдете работа. Иначе од пред 1 месец и јас сум невработен па ме потсетивте да ги посетам нив.Член сум на вработување ком мк веќе неколку месеци и искрено кажано скептичен сум во поглед на тоа дека ќе најдам работа преку нив. А за тоа дека луѓето од таа организација земаат пари на грбот на оние кои се во мака се уверив кога го видов името на еден малд господин кој работи во една од шпијунските организации во Македонија.
Инаку во врска со она што го кажа Световид, јас еднаш запознав едно момче што работи во истата орг која не ја поменав, и ми кажа мошне интересни работи. енивеј итс д Ју Ес говермент уи спик абоут, но шит ригардинг дет институшн.
Има безброј огласи за маркетинг менаџер, потруди се и најди по интернет.:helou:1.Дали некаде има отворен оглас,каде би можел да се вработи социјален работник?
2.Дали има понуда за маркетинг-менаџери?
Ви благодарам!
Добро..фала...за помошта...Има безброј огласи за маркетинг менаџер, потруди се и најди по интернет.:helou:
Точно до некаде. Но работата е зошто има толку огласи а не се вработува народот???Луѓе не гледајте огласи, се е лаж и превара, од искуство си кажувам. Веќе подолго време барам работа преку оглас и ништо до сега, башка и нема мн.избор, али тоа е. Прашање е дали ке те викнат на интервју, а и ако те викнат, прашање е дали ке ти се јават после тоа.
Така да барајте врски или треба да имате ептен голема среќа(која ја очигледно ја немам). А ако веќе имате работа која не ја сакате и планирате да барате нешто друго, прво најдете па потоа напуштете ја старата. Во спротивно може ќе се зафркнете(како мене)!
Ви поскаувам среќа на сите во наоѓањето работа.