"Огласи" за работа

Член од
23 март 2005
Мислења
10
Поени од реакции
1
Ne ideata e stvarno super , a mozebi ima tolku malku oglasi zatoa shto seto ova e novo , znam deka e vkluchen i vesnikot Vreme , i toa shto ima emisija e super , samo ushte ne pochnalo emituvanjeto !
Da vidime so kje se sluchuva koga kje pochne !
 

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.320
Поени од реакции
7.372
Член сум на вработување ком мк веќе неколку месеци и искрено кажано скептичен сум во поглед на тоа дека ќе најдам работа преку нив. А за тоа дека луѓето од таа организација земаат пари на грбот на оние кои се во мака се уверив кога го видов името на еден малд господин кој работи во една од шпијунските организации во Македонија.

Инаку во врска со она што го кажа Световид, јас еднаш запознав едно момче што работи во истата орг која не ја поменав, и ми кажа мошне интересни работи. енивеј итс д Ју Ес говермент уи спик абоут, но шит ригардинг дет институшн.
 

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
www.contact.com.mk

Барем членството е бесплатно, провизијата е исклучиво по најдена работа. Према тоа, во нивен интерес е да ви најдат работа.
 
Член од
14 април 2006
Мислења
116
Поени од реакции
43
ja nemam takov problem

tatkomi mi vika prvo doj da rabotis kaj mene za 12 000 ja mu vikam superrrrrrr i se mesa odma majkami nema da rabotis ti ke ucis uste malce da zavrsis fakultet :nesvest: ja si imam pogolema maka
 

Bale82

Bwagojce
Член од
22 април 2005
Мислења
227
Поени од реакции
4
CrAzY^IvAn напиша:
tatkomi mi vika prvo doj da rabotis kaj mene za 12 000 ja mu vikam superrrrrrr i se mesa odma majkami nema da rabotis ti ke ucis uste malce da zavrsis fakultet :nesvest: ja si imam pogolema maka

Хаххахах не му кажвај на мајкати дека ќе работиш кај таткоти Хахахахаххахах лудници е муабетот стварно и мене ми се дешаваше така ама ги дослушав предаванјата од втора година (инаку сум виша) и почнав да работам за едни мочани 6000 денари ама бериќатвер некој ни толку не зема ...
Инаку сеуште сум апсолвент веќе 4 години :))))))))))))
 

KaiTekk

R&B boy
Член од
17 март 2006
Мислења
1.045
Поени од реакции
22
Мислам дека најдобро во денешно време е да работиш нешто во IT технологијата... како програмер на пример и да си зимаш пари од кодирање програми што некои корисници ти ги бараат. www.rentacoder.com е одлично место за сите видови програмери кои сакаат да си направат некој профит.
 

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
61
ima nekoj sto saka da raboti kako kelner?
 
J

Johnny Stulic

Гостин
Mandrak напиша:
Можност за доплонителна заработка во кругот на семејството

Развојот а секое здраво општество па така и на нашето започнува од семејството. За жал, денешната состојба на поголемиот дел семејства во Македонија е под нивото на задоволени потреби за да се обезбеди нормална функција на семејството. Животот едноставно е сведен постојана месечна битка како да се обезбедат средства за основните животни потреби.-Како да се платат сметките, како да се набави храна, облека, да се обезбеди школување на децата...-За потреби како што се концерти, театарски представи, кино премиери, патување на годишен одмор или не дај боже квалитетно лекување во странство да не зборуваме подобро. Цел на оваа отворена тема воопшто не е набројувањето на недостатоците на денешниот начин на живот со кој сите сме веќе премногу добро запознаени.

Целта е нешто сосема друго. Со оваа тема само сакам да укажам на една можност за дополнителна заработка во кругот на семејството со започнување на дополнителен бизнис во рамките на семејството со цел обењзбедување дополнителен приход и решавање основните егзистенцијални проблеми, како со дневен ангажман од неколку саати да се стигне до месечна заработка од 200, 300, 500 и дури и повеќе евра.Оваа работа кај повеќето луѓе кои сериозно ја започнале и сфатиле и се вложиле себеси во нејзе подоцна се случува да стане приоритена и примарна работа во животот и борбата за егзистенција затоа што во најголем број случаи кај нив обезбедува задоволување на сите животни потреби на целото семејство и дури и могу повеќе
.

-Во Македонија на голема врата, благодарение на некои задоволени предуслови кои дојдоа со реформите во стопанството и финансиското работење како и даночната политика, влегува еден од најголемите светски бизниси наречен Интернет трговија или мрежна трговија. Милиони луѓе од целиот свет се дел од овој бизнис дополнително или како примарна дејност. И вашето семејство може да се запознае со овој светски тренд кој беспрекорно функционира во 96 земји во светот чиј годишен обрт на капиталот е повеќе од 60 милијарди УСД, и она што сметам дека е најважно:

-Нуди комплетна деловна логистика од користење на сите свои ресурси до знаењата стекнати во оваа работа. Лесно можете да бидете дел од овој тим бидејки е ова тимска работа со луѓе кои ќе ви помогнат да направите старт во овој бизнис, луѓе кои заедно со вас ќе се грижат за вашето успешно работење и ќе ви помогнат да дојдете до првите заработки.

Сметам дека оваа информација доаѓа во вистински момент за повеќето од нас и звучи примамливо. Не нуди брза заработка и богатење, но дава можност со чесна работа да се помогне во семејниот буџет, а подоцна и да стане главен извор на приходи во семејството за оние кои можат и се подготвени да и посветат поголемо внимание. За среќа, јас успеав да влезам во оваа мрежа и веќе сум дел од тимот кој добро игра. Доколку овој текст кај вас разбуди интерес, без стеснување побарајте ми информација преку П.П. или на MSN Messinger, податоци имате на мојот профил.
_______________________________________________________________________________________
Еве една интересна информација од Мандрак и апел до него да пиши кога че биди презентацијата на оваа мрежа.
Од мене химселф можам да средам за интервју за работа на брод.
имам френд кој има агенција за посредување на работа на интернационални бродови.
Потребно е само познавање на англиски (само орално е доволно),и околу 800 еура за услугата,визата,интервјуто шансите да заминеш се 100% ако добро го познаваш англискиот,а платата мислам дека се движи од 800-900 ју ес долар за месец,а договорот е на 9 месеци
 

*princess*

..SiMpLy GorGeOuS..
Член од
17 февруари 2008
Мислења
747
Поени од реакции
21
www.najdirabota.com.mk
еве ви сајт па на кој му се работи ќе си најде, на кој не нема да си најде:pos2: овде има најдобри и најмногу огласи
 

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Eve ja baram rabota vekje podolgo izvesno vreme...i sekade baraat "devojcinja"... ili pa drugi nekoj nevozmozhni uslovi.

Ima drugi so vakva maka ?!
Кога ќе видам дека се бараат ислучиво правнички, секретарки, администраторки, професорки, директорки, или други било какви ,,девојчиња,, не ни размилсувам да аплицирам.Кога веќе сакаме рамноправност, тогаш нема потреба да конкурираме за место каде полот е веќе одреден, поради икс причини. Ај да бара келнерка, ама правничка???!!!Која е разликата помеѓу правник и правничка, или професор и професорка?(во способноста мислам).Уште на почеток прави да се чувствувам неубаво, и затоа.....не ме интересира.
 

Crni Bombarder

Shipwrecked
Член од
4 февруари 2008
Мислења
152
Поени од реакции
6
Абе и јас си реков ќе го пролистам огласников да видам дали има некоја работа за мене, онака, да не џаболебарам дома. Од форум не се живее.

Се разочарав кога видов какви работи се нудат, од лепење играчки дома, до незнам што... 95% од огласите се однесуваа само на "девојчиња" за работа во кафич, 3% "купете си апликација од 3000 денари за работа во странство" (како не бе), и некои 2% за келнери, скараџии, фризери...

Беда.
Ne.Najbednoto e sto gi ima dali deset oglasi koj sto se povtoruvaat na sekoja vtora stranica:pos2:
 
Член од
5 јануари 2008
Мислења
981
Поени од реакции
408
ima li nesto za rabota smo na teritorijata
Radovis Strumica!
 

draganask

те сакам СОНЦЕ
Член од
4 декември 2007
Мислења
401
Поени од реакции
24
Пред завршување на студиите сум ( се надевам нема да се одлговлечи ептен :) ) па во потрага сум за некоја работа за почеток сезонски летово а здравје ако најдам нешто убаво и по мојата струка (на Електротехнички студирам, отсек Информатика и Компјутерско инж.) би останала за подолго зошто да не.. Инаку член сум на vrabotuvanje.com.mk и да ви кажам искрено па и не се така лоши.. мене веќе ми понудија вработување на неколку места но во незгоден период, а дечкоми еве денес почна да работи во Duna компјутери благодарение на нив. Пробајте на овој сајт, се надевам ќе ви се насмевне среќата, еве линк http://www.vrabotuvanje.com.mk/ :smir:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom