Оваа недела го/ја/ги мразиме...

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
Баш вчера прочитав една тема незнам точно како беше , знам дека беше во врска со Тоше и со тоа дали е Србин , бидејќи повеќе време минува во Србија , Босна , Хрватска , нејќам да ги именувам членовите кои таму напишале дека Тоше е ваков Тоше е таков , не е прав Македонец , се преправа дека е побожен а истите тие членови по неговата смрт тука пишувале дека Тоше е најголемото Македонско чедо , како им е најомилен фан , незнам што незнам како .
Па луѓе сваќам дека понекогаш морате да изедете гомце али ако веќе сте го изеле не го враќајте назад . Ако не ви се допаѓал он добро е, се разбира неможе секој да го сака . Но потоа не се правете како да ви бил најдобар другар и слично . Чисто лицемрие , ама тоа ти е , неможеме ништо против тоа . Толку од мене . Поздрав .
Најверојатно мислиш на оваа тема:
http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=13705
Интересно е да се спореди мнението на јавноста пред и после.

Кого јас мрзам?
Пред се’, потполно се согласувам со ставот изложен во текстот на Бранка. Жално, долно и мизерно е да се искористуваат вакви трагични ситуации за себепромовирање. За жал, веќе се јавија мршојадите. Најсвеж и најгрд пример е колумната на бучковски, кој намерно не го титулирам и не го пишувам со голема буква. Нетактичена, лигава, (зло)употреба на моментот.
Мислам дека презир е посоодветно, во случајов, од омраза.

Kvendolin

чупе од бурдите
Член од
24 март 2007
Мислења
1.003
Поени од реакции
75
Серпико, кажвај која е Роза брзо треба да мразам некој.:)

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Абе ѕирнете на прва страна.... читајте повеќе од последната :)

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Апсолутно не се согласувам со горенаведеното. Не можам да разберам оти не прифаќате дека луѓето стварно го сакале и стварно плачеле за него, а не само дека се „буткале ко подивени мајмуни само да ги сними камерата“..Искрено таква работа јас не забележав. Забележав само искрени солзи за нивниот колега, сограѓанин, другар, пријател..
Имаше и искрени солзи, но таквите најчесто секој си ги чува за себе, а и од далеку се познаваат. Не мислиш ваљда дека изгледа реално вештачкото липање на Елена, лошото глумење на Тамара, или "потресната" изјава на Есма дека го сака затоа што му помагала, го направила ѕвезда, му полнела сали итн?
Немора да ги поддржаваме сите, за да докажеме дека не боли и нас.

И да, се сложувам со Ацева ... сепак малку е интересно да се види мнението на јавноста пред и после ...
Една тема кај што имаше разочарувачки ваши муабети од Тоше веќе ја избришав за да не се наоѓате во незгодно, а од оваа наредната, еве некој пример како сте звучеле пред ... ништо лично, само сакам да си ја видите реалноста и да не се фрлате за џабе ...

Тоше е македонец само во Македонија, на сите други страни е тоа што ќе му речат. Како може бе таков пешлак да е типот бе ееееееј иде на тв пинк збори српски, ко да куцало магарето ако збори на македонски. Продадена душа, виде пари и таквото отпозади ќе го даде. Како тоа србите што доаѓаат у наши емисии зборат на српски? А има ли некој одговор
...како викаат ако немаш свое ја значи немаш ни карактер и никој нема да те цени. Затоа Србите се појаки од нас затоа што си го сакаат своето и не потпаѓаат под туѓото. Се додека сме толку бескичмењаци никој нема да не цени, затоа што прво ние не си го цениме нашиот јазик а сакаме другите да не ценат. Затоа за мене Тоше е продадена душа.
Тоше како да не сакаше да биде Македонец. Тој дури го исмејуваше македонскиот јазик, кога ја најавуваше својата песна „Соба за тага“. Ја најави на српски, а на Словенците им рече дека тие тоа би го превеле како „Собата за тагата“, алудирајќи на членувањето во македонскиот јазик.
И ти сакаш да не се коментира ова? Па ова е за во затвор. Па тогаш нека земе српски пасош и нека се гони у три лепе.
И ќе ми кажете дека сега, сите искрено жалат по него? Вчера бил предавник за во затвор, а денес светец? :uvo:
Ќе ве замолам да го прекинеме препукувањево и да се вратиме на темата дека за ова јасно е се` ... доволно фативме кривина и до тука ...

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Oваа недела, дефинитивно највеќе луѓе го замразија Бучко поради ова.

Прочитајте ги само купот коментари под неговата колумна.

LoveAshlee

I dont have a plan..thats the point
Член од
27 мај 2007
Мислења
475
Поени од реакции
2
Најверојатно мислиш на оваа тема:
http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=13705
Интересно е да се спореди мнението на јавноста пред и после.
Кого јас мрзам?
Пред се’, потполно се согласувам со ставот изложен во текстот на Бранка. Жално, долно и мизерно е да се искористуваат вакви трагични ситуации за себепромовирање. За жал, веќе се јавија мршојадите. Најсвеж и најгрд пример е колумната на бучковски, кој намерно не го титулирам и не го пишувам со голема буква. Нетактичена, лигава, (зло)употреба на моментот.
Мислам дека презир е посоодветно, во случајов, од омраза.

Да за таа тема , ме мрзеше прееска да ја најдам :) Важно се свативме .

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812

Вистина без компас е човеков, не знам од Време кој бил будала шо ја објавил.

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180

Искрено мислев дека презирот шо го чуствував кон ова суштество не може да биде ни малце поголем. Ама колку и да ми беше преодвратен и пред оваа статија. Сепак имало уште малце место во моето огорчено срце.
Како можеше бе? Како?
Како ќе се објасни за ова?
Кој слепец би гласал сега за него?

Со ова најуспешно си ја заврше политичката кариера.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не знам како не му е срам на Бучковски.Во момент на болка и тага,знаејќи дека сите штом ќе видат дека се спомнува името на Тоше ќе се залетаат да читаат,го искористи неговото име,за да може да се препуцава он со МВР.Не знам каде му е достоинството во вакви моменти.
Премногу ниско падна Бучко,премногу.Не верував дека можеш толку ниско да заринкаш во земја.Се надевам дека ќе си го ставиш прстот на чело и ќе подразмислиш малку.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Премногу ниско падна Бучко,премногу.Не верував дека можеш толку ниско да заринкаш во земја.Се надевам дека ќе си го ставиш прстот на чело и ќе подразмислиш малку.
Нема со што да подразмисли.The selected area is empty!:)

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276

И јас го мразам бучко поради тоа.

Мислам дека многу форумџии се согласуваат со нас, но тоа го кажаа ТУКА

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
gargamel eden ... so koe lice ti ke iskocis pred narodot kriminalec nizaeden ..... zasrami se ...... kako mozes da ja iskoristis nevinosta na tose zaradi tvojat bolna opsesija da bides na vlast ....so koe lice ti sega ke izlezes pred narodot ebati politicarite i vmro i sdsm da bea pola kako tose kaj ke bevme sega. daj boze da zavrsis u zatvor lopov eden

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.886
Поени од реакции
50.450
Бучко си го мразам по дифолт од секогаш ми оддавал не неотесан човек а уште полош политичар,со ова користење на ваков момент за да стекне некој поен кај народот се потврува како уште поголем идиот,човекот едноставно треба да свати дека е најголем грешка што некогаш вршела јавна работа и да размисли дали му личи на универзитетски професор и екс-премиер да се користи со вакви ниски финти

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Финти?

Баба ми кога дрибла на фудбал прави подобри финти.

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Оценил: DARE
Bucko brat glup si ko konj...te ebaa... :pos:

Се согласувам со дечково ...

Шо кретен испадна брееее, магаре!

И да, го мрзам!!!

Kajgana Shop