Тамарче
Ако одам во Битола..
- Член од
- 11 јули 2007
- Мислења
- 3.239
- Поени од реакции
- 223
Бранка, ако ништо друго им го плесна директно во фаца она што на сите потајно ни бодеше очи изминативе неколку дена.
Кај мене ми е морбидно да го гледам неговото последно интервју, како зборува за своите идни планови и така натаму...а тек на неговите блиски. Ок е еднаш да се прикаже како знак за почит, ама да се врти на рипит е дебилштина.
Дебилно е да се буташ на плоштад ко подивен мајмун само да те сними камерата како „лееш солзи“ (поздрав до Ламбе), дебилно е да филозофираш за неговите песни и како он очекувал дека нешто ќе се деси (ма дај молим ти се) и дебилно е да се сквернави неговото име и битие со глупи спамирачки мсн пораки у стил „прати ја поракава на 5 контакти и Тоше ќе стане твојот ангел чувар“.
Такви дебилштини не се произлезени од никој друг туку од нашиот мил непресушен македонски малограѓански менталитет. Жената е сосема во право што ги искритикува!
Апсолутно не се согласувам со горенаведеното. Не можам да разберам оти не прифаќате дека луѓето стварно го сакале и стварно плачеле за него, а не само дека се „буткале ко подивени мајмуни само да ги сними камерата“..Искрено таква работа јас не забележав. Забележав само искрени солзи за нивниот колега, сограѓанин, другар, пријател..