ја сум твојот ангел-чувар оххх.. каде беше пред некој ден кога ми требаше највеќе? :)
аллександар Вечно ненаспан Член од 5 мај 2006 Мислења 7.381 Поени од реакции 2.522 26 ноември 2010 #256 ThundeR. напиша: ја сум твојот ангел-чувар Кликни за повеќе... оххх.. каде беше пред некој ден кога ми требаше највеќе?
ThundeR. напиша: ја сум твојот ангел-чувар Кликни за повеќе... оххх.. каде беше пред некој ден кога ми требаше највеќе?
С сашенко Гостин 26 ноември 2010 #257 ^^FreE-BoY^^ напиша: неделава ја мразам цела а1 телевизија и се што е поврзано со неа Кликни за повеќе... Ja увек ја мрзаааааааам. --- надополнето --- ^^FreE-BoY^^ напиша: оххх.. каде беше пред некој ден кога ми требаше највеќе? Кликни за повеќе... Гледал кога лисјата паѓаат
^^FreE-BoY^^ напиша: неделава ја мразам цела а1 телевизија и се што е поврзано со неа Кликни за повеќе... Ja увек ја мрзаааааааам. --- надополнето --- ^^FreE-BoY^^ напиша: оххх.. каде беше пред некој ден кога ми требаше највеќе? Кликни за повеќе... Гледал кога лисјата паѓаат