Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Конкретно за пишаното во врска со Тоше, што лошо кажа за да биде омразена? Подобро кажано здравје. Алал да и е.
Ајде бе, ваљда не мислиш сериозно. Дај молим те!
Прво се напрај дека само та го сака Тоше и дека само та го жали и пати по него. Второ, НИКОЈ лошо не мислел со тие емисии за него, со прикажување на неговото последно интервју, сето тоа било направено да се види колку Тоше е почитуван и сакан од неговите колеги. А за тоа со неговото име, то е за НЕГОВА ЧЕСТ!
Денот кога загина Тоше, Стојан Андов прогласи прекин на комисијата која заседава во врска со инцидентите во собранието. Некои од членовите на комисијата предвреме и си заминаа, поради што немаше смисла да се продолжи. Нареден за дискусија беше Тачи. Тој не сакаше да се прекини, и некако арогантно уцени: Ако не продолжиме со седницава, јас повеќе тука не идам ни сведочам ни ништо, и ќе го повлечам членот од ДПА од комисијата.
Идиот!!! Во такви моменти....
Конкретно за пишаното во врска со Тоше, што лошо кажа за да биде омразена? Подобро кажано здравје. Алал да и е.
Идемо:
Прегледај го приврзокот 3622
Име:Бранка
Презиме:Костиќ
Професија: Новинар(ка)
Заслуги поради кои ја мразиме: нејзиното солење памет во повеќе печатени и електронски медиуми во врска со минатонеделните настани.
Или, да потенцирам:
Браво. Веома паметно. Си ја заслужи титулата “објект за мразење“. Трипати ура.
Мислам, зошто да не? Не реков дека е светица таа, ама дека сите од оваа ситуација гледаат да ќарат, така е. Злоупотребуваат се што стигнат, не е во ред тоа.
Ако не е така, кажи ми зошто толку многу работи за Тоше излегоа на површина дури сега? Каде беа сите тие телевизии и водители да ни раскажуваат за него додека освојуваше, се докажуваше и помагаше? Зошто јас дури денес да дознаам каков бил Тоше, за уште повеќе да ми биде жал што не сум му го посетила баш секој концерт и да успеам да му пуштам рака еднаш?
Едноставно е, така е и не е фер.
Ајде бе, ваљда не мислиш сериозно. Дај молим те!
Прво се напрај дека само та го сака Тоше и дека само та го жали и пати по него. Второ, НИКОЈ лошо не мислел со тие емисии за него, со прикажување на неговото последно интервју, сето тоа било направено да се види колку Тоше е почитуван и сакан од неговите колеги. А за тоа со неговото име, то е за НЕГОВА ЧЕСТ!
п.с. Кога сме кај мразењето ... зошто и на форумов никој до вчера не викаше дека не треба да мразиме зошто Тоше не мрази никого? До вчера вриеа постови со вреѓања, денес сите сме нови луѓе? Лицемерие насекаде, тоа е.:smir:
Не се прави дека само она го сака Тоше, туку напишала многу реално. Секако не се согласувам со делот каде што ја обвинува Весна Петрушевска, бидејќи мислам дека од срце беше тоа што го кажуваше, и искрено го сакаше Тоше.
Дебилно е да се буташ на плоштад ко подивен мајмун само да те сними камерата како „лееш солзи“ (поздрав до Ламбе), дебилно е да филозофираш за неговите песни и како он очекувал дека нешто ќе се деси (ма дај молим ти се) и дебилно е да се сквернави неговото име и битие со глупи спамирачки мсн пораки у стил „прати ја поракава на 5 контакти и Тоше ќе стане твојот ангел чувар“.
дебилно е да филозофираш за неговите песни и како он очекувал дека нешто ќе се деси (ма дај молим ти се)