nakverojatno do nlb e i jas cekam od 1xbet okolu 300e ama ne se stignati usteДечки сте повлекле последниов месец пари од bet365 на картицка од НЛБ. Обично за 2-3 дена стигаа а сега веќе се 7 дена и сеуште ги немам добиено. Има и некој друг ваков проблем или ?
Можно е у секоја онлајн кладилница се дешава ова, најтрагично е што нишо не им можеш...Decki znaci vtornikot na bet365 fativ okolu 600 evra i eden saat otkako zavrsi utakmicata akauntot mi bese blokiran gi kontaktirav od bet365 i mi kazaa deka akauntot mi bil pod istraga i poise informacii ne mi davaa... sto i da gi prasam mi kazuvaat kao dodeka akauntot ti e pod istraga ne mozam poise informacii da ti dadam za bilo koe prasanje istiov odgovor
Sega dali na nekoj mu se ima sluceno ova prethodno da ne moze voopsto da se logira na akauntot ... i dali e mozno da ne mi go odblokiraat nikogas?
Znaci da si nemas rabota so online kladilnici , ama jas mislam deka bi trebalo da go odblokiraat i da si gi zemam pariteМожно е у секоја онлајн кладилница се дешава ова, најтрагично е што нишо не им можеш...
Кој натпревар го играше?Znaci da si nemas rabota so online kladilnici , ama jas mislam deka bi trebalo da go odblokiraat i da si gi zemam parite
Makedonska 2ra liga... zatoa i niv im e sumljivo zatoa sto znaat sto raboti se pravat na cel balkanКој натпревар го играше?
И сега ти е чудно дека акаунтот ти е под истрага?Makedonska 2ra liga...
Bas ne mi e cudno , nego rabotata mi bese kolku vreme kje trae i dali kje go odblokiraat ... ako jas sum blokiran ima use 200 dusi sigurno sto se blokirani od toj denИ сега ти е чудно дека акаунтот ти е под истрага?
Ако ја играше Тетекс со Зајас може никогаш да не ги видиш парите. Мислам дека ќе има истрага за тој натпревар и додека не заврши страгата акаунтот ќе ти остане блокиран. Мене на Вилијам Хил ми држеа два акаунти затворени скоро една година, заради уплата од по 500 евра на македонска прва лига. На крајот сепак исплатија.Bas ne mi e cudno , nego rabotata mi bese kolku vreme kje trae i dali kje go odblokiraat ... ako jas sum blokiran ima use 200 dusi sigurno sto se blokirani od toj den
Ne ne .. dobro sto ne e taa utakmica , inace jas napraiv greska so ne gi povlekov na smetka parite odma nego gi ostaiv na akaunt , a slusnav deka ako gi povleces na smetka pred da ti go blokiraat akauntot kje si gi zemes bez problem pariteАко ја играше Тетекс со Зајас може никогаш да не ги видиш парите. Мислам дека ќе има истрага за тој натпревар и додека не заврши страгата акаунтот ќе ти остане блокиран. Мене на Вилијам Хил ми држеа два акаунти затворени скоро една година, заради уплата од по 500 евра на македонска прва лига. На крајот сепак исплатија.
Малу сутра тоа. Ми се има десено да повлечам пари и другиот ден да ми е блокиран акаунтот, нормално парите никад не стигнаа на сметка.Ne ne .. dobro sto ne e taa utakmica , inace jas napraiv greska so ne gi povlekov na smetka parite odma nego gi ostaiv na akaunt , a slusnav deka ako gi povleces na smetka pred da ti go blokiraat akauntot kje si gi zemes bez problem parite
Како не се легални?, а да се тужиш или жалиш нема фајде по странскиве онлајн кладилници јер не се ни легални.
Е добро у оваква ситуација што може човек да прави?Како не се легални?
Тоа е друг муабет. Инаку повеќето он лајн кладилници се потполно легални, некои се дури и на берзита, како Вилијам Хил на пример.Е добро у оваква ситуација што може човек да прави?Ќе ти шибнат некој разлог по било кој основ и како да се жалиш да си ги земеш парите?