Дечки, не сум се кладел на нет досеа, пред некое време си уплатив 5 еур на бет сити. И ми дадоа 5 еур бонус, е сеа фората со бонусот.
The bonus offer is subject to the following wagering requirements:
- - the deposit and bonus amount must be rolled over ten (10) times on settled single bets on sports events with odds of at least 1.50;
- - accumulator bets and system bets containing minimum one event with odds of at least 1.50;
- - all qualifying bets must settle before the expiry date of the bonus;
Што точно сака да каже писателот со ова, треба да фатам 10 пати или треба бонусот и депозитот да го помножам 10 пати, oдносно да иам 100 еур ?
И друга ствар кога идеш за да повлечеш пари пишува следно
Attention! The withdrawal of funds is not available, because the conditions for granting the bonus have not been met. You only need to make bets matching the conditions for at least 38 eur.
Имам 20 еур, не дека сакам да ги повлечам, него дали подразбира ова дека треба да имам минимум 38 за да можам да повлечам или што... ? Да не станат 100 - 200 еур па да ми го начукаат нешто. Не ми мириса добро кладилницава

И за крај, имам депонирано пари преку картичка на комерцијална, гледам дадено е како опција да ги повлечеш преку банкарска картичка. Некој искуство ? Поз