- Член од
- 27 ноември 2008
- Мислења
- 402
- Поени од реакции
- 88
Немора да правите нови акаунти можете да го активирате ваучерот на веќе постоечки акаунт али само 1 ваучер по акаунт
Nekoj da mi kazit okolu ova nesto? vo bet-at-home..okej fala mnogu
--- надополнето: 7 јуни 2012 во 18:41 ---
i uste ova.. na primer mozam da si igram sega i pomali koef 1,20-1,30 i parite se dodavaat na smetkava, dali od ko ke gi svrtam tie 15 na koef pogolem nad 1,50 posle ke se vazat i ovie so sum gi fajkal pomalive koeficienti ?
Ќе мора да појде во експозитура да ти кажат на лице место. И јас пробував преку промена на сметка ама не испадна така, двапати пробував, грешев. Појди таму и ќе ти кажат точно во евра со две децимали, не прават проблем. (јас во УНИ сум) Е сега за кладењто онлајн....ваљда можи со манибукерс. И јас сакам да пробам. Предноста на манибукерс била што кај нашиве банки не проверувале потеклото на парите. Значи буквално можеш од бвин да речеме да напрајш 100 евра ќар и да си ги повлечиш на картичка. Барем јас така мислам. Имам некое евренце на акаунтот ама го немам повлечено на картичка да видам дали и за колку време ќе стигне.Да прашам нешто јас ..
Про кредит банка не даваат да се кладиш на интернет е сега преку монејбукерс дали ќе сака да префлри таму па после од монејбукерс да се кладам ? И нели мбукерс ти одзимаат некое евро.. мора до банка да одам или може да видиш промена на сметката ако имаш онлајн електронско банкарство.. оти мора да пишеш за активација колку точно ти одземале од сметката.
Готово средив со верификација ако имаш електронско банкарство немора да одиш во банка, само забележи сума на тековна пред и потоа и после види рата за менување како оди. Мене ми испадна вкупно 1.77 евра дека ми одземале за верификација.Ќе мора да појде во експозитура да ти кажат на лице место. И јас пробував преку промена на сметка ама не испадна така, двапати пробував, грешев. Појди таму и ќе ти кажат точно во евра со две децимали, не прават проблем. (јас во УНИ сум) Е сега за кладењто онлајн....ваљда можи со манибукерс. И јас сакам да пробам. Предноста на манибукерс била што кај нашиве банки не проверувале потеклото на парите. Значи буквално можеш од бвин да речеме да напрајш 100 евра ќар и да си ги повлечиш на картичка. Барем јас така мислам. Имам некое евренце на акаунтот ама го немам повлечено на картичка да видам дали и за колку време ќе стигне.
И никој не пиша основни работи за онлајн кладење, шо треба како треба...совети, глупости...сите се кладат а си ќутат
Мислам дека нема врска тоа, или има? Тоа штиклирање/нештиклирање е за мбукерс, за да ја прилагодат твојата сметка и за онлајн кладење, а не дека е нешто што треба да го знае банкава наша. Битно ти да имаш пари на таа сметка и да си ги повлечиш на македонска картичка, а банката ич *** да не ја боли од кај ти стигнале парите на таа сметка.Тие мислам немаат пристап до тие информации.Готово средив со верификација ако имаш електронско банкарство немора да одиш во банка, само забележи сума на тековна пред и потоа и после види рата за менување како оди. Мене ми испадна вкупно 1.77 евра дека ми одземале за верификација.
Само уште некој да каже дали има проблем зошто штиклирав на мбукерс дека не ми е за кладење, а за тоа ќе биде..
Ако штиклирав дека не ми е за кладење викаше банката дека не дозволувала затоа штиклирав дека не е.
Се што си фатил до сега се се важи...okej fala mnogu
--- надополнето: 7 јуни 2012 во 18:41 ---
i uste ova.. na primer mozam da si igram sega i pomali koef 1,20-1,30 i parite se dodavaat na smetkava, dali od ko ke gi svrtam tie 15 na koef pogolem nad 1,50 posle ke se vazat i ovie so sum gi fajkal pomalive koeficienti ?