Обложување на нет

Член од
9 мај 2023
Мислења
162
Поени од реакции
469
Не размислив за тоа,најдобро е да отвори сметка во земја членка на ЕУ,најлесно е во Бугарија.
И тоа нема да функционира, ниту една кладилница не исплаќа добивка на нерезидентни сметки. Тој е таму регистриран како Македонец, исплатата мора да оди во македонска банка.

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Mene ne mi se veruva navistina da ima 60k evra na bet365 i da neznae/nemoze da si gi izvadi...

Член од
11 април 2023
Мислења
2.130
Поени од реакции
7.032
И тоа нема да функционира, ниту една кладилница не исплаќа добивка на нерезидентни сметки. Тој е таму регистриран како Македонец, исплатата мора да оди во македонска банка.
Кажи решение ?

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.369
Поени од реакции
1.919
Генијалец, како ќе ги извлече парите на сметка на друг човек, со друго име?
bet365 nemozhe da gleda na karticite imeto. Funkcionirashe i od mkd preku NlB da go smenish imeto koga vnesuvash podatoci za depozit i dozvoluvashe withdraw.

Ama vo bugarska smetka nema da mozhe toa mu e problem

Член од
23 август 2010
Мислења
39.440
Поени од реакции
114.154
Па нека ги вади дел по дел на НЛБ ако можело таму.

Член од
9 мај 2023
Мислења
162
Поени од реакции
469
bet365 nemozhe da gleda na karticite imeto. Funkcionirashe i od mkd preku NlB da go smenish imeto koga vnesuvash podatoci za depozit i dozvoluvashe withdraw.
Да, ама него не му даваат опција да повлекува на картичка колку што го разбрав. Не знам колку е сериозен и колку е ова сето вистина. Би можел да му помогнам да ги извади парите. Би се изгубило нешто, но и тоа е подобро од да останеш без сите пари. Вчера ми пиша само една порака. Ако чита овде, нека ми пиши ПП.

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.369
Поени од реакции
1.919
Па нека извади Виза од НЛБ нека депозира нешто ситно и после нека повлечи се на таа картичка.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
Drugar fala za sovetot ama nemie jasno nemozam direkno na karticka da povlecam koga idam na withdrav mi vadi ,Bank name
Bank adres
Swift cood
İban
sekako ako uspees pisi molimte..pozzzz
Пиша членот дека не му дава опција за повлекување преку картичка, а депозитирал преку неа
Истиов проблем го имаше и @AAbrat и уште неколку други во темава, ги пополнуваат овие информации пишува дека трансакцијата е извршена а нема прилив на сметката, не знам што се дешава со б365 во последно...

Член од
22 март 2019
Мислења
234
Поени од реакции
552
Дечки нешто инфо за онлајн покер што работи во Македонија со депозит и повлекување пари ? Играв на времето на покерстарс ама веќе одамна е блокиран.

Член од
9 мај 2023
Мислења
162
Поени од реакции
469
Дечки нешто инфо за онлајн покер што работи во Македонија со депозит и повлекување пари ? Играв на времето на покерстарс ама веќе одамна е блокиран.
GGPoker, America Card Room, Ipoker

Член од
7 јануари 2018
Мислења
1
Поени од реакции
0
Што е најново за даноков? Има некој што влече пари од skrill на картица кај нас и го пријавува тоа во УЈП?

Член од
12 февруари 2023
Мислења
25
Поени од реакции
5
Што е најново за даноков? Има некој што влече пари од skrill на картица кај нас и го пријавува тоа во УЈП?
Јас дирекно на картица и немам пријавено до сега ништо такво... Има некој како мојов случај и дали имале некој проблем до сега?

Член од
14 јуни 2023
Мислења
1
Поени од реакции
0
Luge nekoj pomos pls nemozam da izvadam kartica od NLB radi dolg sto imam ke mi idat parite tamu ,dali raboti UniBanka Mastercard Debit za da mozam da gi povlecam vise parive od skrill sto gi imam so nedeli baram resenie pls nekoj.
Автоматски споено мислење:

Sakam da izvadam Mastercard od UNIBANKA da mozam da si gi povlecev parive od skrill ako znae nekoj pls neka pise dali moze preku unibanka pozz

Член од
25 ноември 2014
Мислења
5
Поени од реакции
1
Здраво дечки јас го имам проблем.Депозитирав со Master на bet365 напраив некоја пара,и пробувам да повлечам на сметка ми бара детали од банка(инаку цело време претходно имав депозитирано со Visa и при вадење на сметка не сум имал проблем никогаш) а у меѓувреме правам депозит со Visa со мисла дека ако нејќе преку Master ќе сака со Visa.
Но ништо од тоа добив известување дека поради депозитирање со две картички не е можно праќање на Visa туку единствено ќе може преку wire transfer. Си велам океј ајде ќе средам.
И одам вадам од НЛБ iban им праќам се што бараат од банка и ми одговараат дека не е можна трансакција преку таа банка,и ми нудат решение да најдам алтернативна банка за да се исплати износот.
Па имам прашање дали има некој успеано да извади пари од бет365 при ваква ситуација?Дали преку друга банка во Македонија и ако да преку која и што треба да се направи да не останат парите така заглавени?

Ве молам доколку некој има искуство вакво да сподели

Kajgana Shop

На врв Bottom