eMilanist
Ursus domesticus
- Член од
- 27 септември 2007
- Мислења
- 2.401
- Поени од реакции
- 1.832
Ништо страшно.--- надополнето: 17 декември 2013 во 00:10 ---
Sorry ne bese namerno izvini Drze Milanist
Ништо страшно.--- надополнето: 17 декември 2013 во 00:10 ---
dobro Fala ti stalno ostram i toa mnogu dobro sega kazi mi kade go nabavi i kolku go plati
--- надополнето: 17 декември 2013 во 00:10 ---
Go narachav od amazon vo Amerika, edno drugarche mi go prenese tuka. Inache go plativ okolu 2000-2500 denari ne se sekjavam tochno[/quot
Jas mislev ovde nekade ( vo makedonija e kupeno ) odamna baram nekoj ultra fin kamen tie obicno se beli mene mi donesoa eden od italija samo nekade se zagubi Misteriozno iscezna den deneska go baram
Ножето е супер, имам ист, мојот е од 96-та и има издржано се и сешто. Тоа е еден од најпродаваните алокс модели на викторинокс и нормално дека се најдува во нормална продажба. Те молам не шири дезинформации дека требало да служиш во војска за да имаш викторинокс, во најмала рака делува смешно и прилично несериозно.Sto vikate za ovoj Victorinox ubavec donesen mi e na poklon od swiss od rodnina. Inaku ova e voen victorinox Pioner ne moze da se kupi nikade mozat da go imaat lugje samo sto sluzele vo svajcarskata armija
И јас имам вакво добиено од швајцарската армија кога бев на обука таму негде 98 год, ама до сега ниеднаш не користено.Не сум видел дали го има во слободна продажба.Прегледај го приврзокот 80582Прегледај го приврзокот 80583
--- надополнето: 27 декември 2013 во 01:55 ---
Прегледај го приврзокот 80586
--- надополнето: 27 декември 2013 во 01:58 ---
Sto vikate za ovoj Victorinox ubavec donesen mi e na poklon od swiss od rodnina. Inaku ova e voen victorinox Pioner ne moze da se kupi nikade mozat da go imaat lugje samo sto sluzele vo svajcarskata armija
Aj slikaj go tvojot pioner bas da vidime dali e istНожето е супер, имам ист, мојот е од 96-та и има издржано се и сешто. Тоа е еден од најпродаваните алокс модели на викторинокс и нормално дека се најдува во нормална продажба. Те молам не шири дезинформации дека требало да служиш во војска за да имаш викторинокс, во најмала рака делува смешно и прилично несериозно.
Тоа што кај нас нема добар застапник на викторинокс е друга работа.
Интересно ноже.Баш ми се допаѓа!