Ножеви

• Креатор на темата Креатор на темата PrinceVegeta
  • Време на започнување Време на започнување
И ова е damascus steel... немој бе вака срце ме боли, ќе одам да исковам нешто вакво :D

dobro Fala ti :D stalno ostram i toa mnogu dobro sega kazi mi kade go nabavi i kolku go plati
--- надополнето: 17 декември 2013 во 00:10 ---

Sorry ne bese namerno :D izvini Drze Milanist :D

Go narachav od amazon vo Amerika, edno drugarche mi go prenese tuka. Inache go plativ okolu 2000-2500 denari ne se sekjavam tochno

Go narachav od amazon vo Amerika, edno drugarche mi go prenese tuka. Inache go plativ okolu 2000-2500 denari ne se sekjavam tochno[/quot
Jas mislev ovde nekade ( vo makedonija e kupeno ) odamna baram nekoj ultra fin kamen tie obicno se beli mene mi donesoa eden od italija samo nekade se zagubi :D Misteriozno iscezna den deneska go baram

Прегледај го приврзокот 80582DSC_2183.jpg
--- надополнето: 27 декември 2013 во 01:55 ---
DSC_2182.jpg
--- надополнето: 27 декември 2013 во 01:58 ---
Sto vikate za ovoj Victorinox ubavec donesen mi e na poklon od swiss od rodnina. Inaku ova e voen victorinox Pioner ne moze da se kupi nikade mozat da go imaat lugje samo sto sluzele vo svajcarskata armija :D

Attachments

• DSC_2183.jpg
    DSC_2183.jpg
    1,9 MB · Прегледи: 7
Sto vikate za ovoj Victorinox ubavec donesen mi e na poklon od swiss od rodnina. Inaku ova e voen victorinox Pioner ne moze da se kupi nikade mozat da go imaat lugje samo sto sluzele vo svajcarskata armija :D

Ножето е супер, имам ист, мојот е од 96-та и има издржано се и сешто. Тоа е еден од најпродаваните алокс модели на викторинокс и нормално дека се најдува во нормална продажба. Те молам не шири дезинформации дека требало да служиш во војска за да имаш викторинокс, во најмала рака делува смешно и прилично несериозно.
Тоа што кај нас нема добар застапник на викторинокс е друга работа.

Прегледај го приврзокот 80582Прегледај го приврзокот 80583
--- надополнето: 27 декември 2013 во 01:55 ---
Прегледај го приврзокот 80586
--- надополнето: 27 декември 2013 во 01:58 ---

И јас имам вакво добиено од швајцарската армија кога бев на обука таму негде 98 год, ама до сега ниеднаш не користено.Не сум видел дали го има во слободна продажба.

Ножето е супер, имам ист, мојот е од 96-та и има издржано се и сешто. Тоа е еден од најпродаваните алокс модели на викторинокс и нормално дека се најдува во нормална продажба. Те молам не шири дезинформации дека требало да служиш во војска за да имаш викторинокс, во најмала рака делува смешно и прилично несериозно.
Тоа што кај нас нема добар застапник на викторинокс е друга работа.
Aj slikaj go tvojot pioner bas da vidime dali e ist
--- надополнето: 29 декември 2013 во 00:33 ---
ustvari pogledaj od slikata dali tvojot pioner ima isto logo kade sto e znameto na ch siguren sum deka tvojot pioner ima kako grb i isto taka alkata zakacalkata primetuvas li deka mojot nema alka i nema prazno mesto na rackite koricite za da se izgravira pogledni ubavo i napravi sporedba
--- надополнето: 29 декември 2013 во 00:40 ---
i ne siri deka siram dezinformacii :D

Drugar so zakacka ili bez, so del za graviranje ili bez, toa e victorinox pioneer. I moze da se kupi normalno vo zemjite koi imaat normalni zastapnici, a toa za zal kaj nas nema normalen zastapnik na victorinox.
Eve slika, so alka i bez delot za graviranje, a toa e pak modelot pioneer:

.

Pa drugar sepak se razlicni mali razliki no sepak razlicni civilniot I vojniot piioner

Пред некој ден ми стигна
3hrStzy.png

и ова
JQ0aAIg.png

А го чекам ова
atW5UAl.png

Инаку имав многу убав нож ловечки со косена рачка како орел. Рачката беше бела (тело на орел) со жолти крилја а крајот (главата) беше метална во вид на глава на орел. Само “мистериозно“ исчежна и знам кој го има земено но немам доказ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom