![]()
Пристигна во саботата. Страшно добро лега на рака и е оштро. Подобро од слика е во живо.
Го шиткаш?
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![]()
Пристигна во саботата. Страшно добро лега на рака и е оштро. Подобро од слика е во живо.
Не не. Ептен мерак ми прави а и го почекав малку подолго. Ако сакаш може да си нарачашГо шиткаш?![]()
Не не. Ептен мерак ми прави а и го почекав малку подолго. Ако сакаш може да си нарачаш
http://www.aliexpress.com/item/Elf-Monkey-B102-Outdoor-Survival-Pocket-Folding-Knife-Hunting-Knife-440C-Plating-Titanium-Blade-Steel-Aluminum/919602481.html
Еве линк сега дури и поевтино е јас за 9,9 го зедов.
Месец и пол на 2ри декември нарачано во сабота стигна.Ај па може ќе си го нарачам. За колку време ти стигна?
Znaci vaka razgovarav so ispektor od mvr ne noz bilo kakov zasilen predmet da nosis na javni mesta sobiri itd ce se smeta za kaznivo a DODEKA kaj pocket knife ima glranica od 10 sm se sto e ogolemo e zabraneto a se sto e pod 10 sm e dozvoleno da se nosi i ne bi trebalo da ti pravat problem, se razbira dokolku frizurata ti e vo granicite na normalata i ne nosis iskinata farmerki,Може ли некој да ми каже со сигурност,бидејќи имам слушнато дека до некој одреден цм,односно кога ќе ги споиш прстите на дланката,доколку сечилото не надминува,тогаш нема да ти прават проблем џандари/алфи ако те сопрат,меѓутоа ако е над тоа,наводно може да јадеш казна...исто ме интересира и за оние палки на расклопување,односно телескопски пендреци,дали може да се јаде казна за нив ?
Ако има закон со кој се забранува,колкави се казните и парични и дали може и кривично да се одговара ? и доколку е дозволено толкаво сечило да се носи,препорачајте ми некои ножеви до таа големина бидејќи освен швајцарец,други немам појма![]()
Kakov e toj pocket ? Na preklopuvanje ili ?Znaci vaka razgovarav so ispektor od mvr ne noz bilo kakov zasilen predmet da nosis na javni mesta sobiri itd ce se smeta za kaznivo a DODEKA kaj pocket knife ima glranica od 10 sm se sto e ogolemo e zabraneto a se sto e pod 10 sm e dozvoleno da se nosi i ne bi trebalo da ti pravat problem, se razbira dokolku frizurata ti e vo granicite na normalata i ne nosis iskinata farmerki,
pocket e dzeben nozKakov e toj pocket ? Na preklopuvanje ili ?
pocket e dzeben nozKakov e toj pocket ? Na preklopuvanje ili ?
знам дека каснам со одговорот, јас би ти го препорачал:Здраво дечки, се зачленив на кајгана само ради едно прашање. На другар мој му се ближи роденден и е љубител на ножеви за фрлање. Е сега јас не знам ништо околу тоа па ако може некој да ми каже каде можам да најдам и цените како им се движат (не сум милионерка, некоја по пристојна цена молам).
kolku go sitkas ?Денес на поклон добив Gerber Bear Grylss нож, па поради тоа што веќе еден имам овај сакам да го продадам, ако е некој заинтересиран нека пише пп. Ножот е на преклоп.
![]()
ппkolku go sitkas ?