Новогодишен хејтеризам (sponsored by Точкест)

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кој сака како сака нека си прави, негов избор. За мене Нова Година не е ништо посебно, славев еуфорично, видов дека не е ништо посебно и толку. Ако на некого му е тоа забавно, нека ја слави и 5 дена :). Обично седам до максимум 2 изутрина да им честитам на сите и потоа си легнувам, и така триесет и први и први ми се секогаш работни :) Само за Божиќ имам одмор од 3 дена.

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Како и лани,дома со моите и богатата трпеза,ради бојкот на идиотизмот

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
нова година а, па некој ја продава а многумина ја купуваат тоа е моето мислење за спектаклот наречен нова година,но сепак оваа ќе биде посебна заради тоа што еден од најдобрите другари ќе ја побара девојка му за жена па затоа сега почињаат припремите :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: за големиот настан :zver: си мајстореееее

Ред хот!

***candy girl***
Член од
6 март 2007
Мислења
593
Поени од реакции
12
Не гледам на НГ како нешто бомбастично,wow или незнам што,ама па сепак не сум ни толку рамнодушна како постовите над мене.Едноставно НГ за мене од мала е останато како една убава традиција,да ТОЈ ден се прослави со убаво друштво,да се напие човек црвено винце во 00:00 и да се чукнат сите чашки и да си пожелаат убави работи во новата година.Мене ми праи ќеф тој ден и секогаш сум си купувала по нешто ново и нормално поклончиња за најдрагите и сум идела кај и да сме се договореле со друштвото.Инаку да,уште од сега го поставувам тоа прашање,каде за НГ,али као пропратно во муабетот,да се насмееме и така.:pipi:

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
нова година а, па некој ја продава а многумина ја купуваат тоа е моето мислење за спектаклот наречен нова година,но сепак оваа ќе биде посебна заради тоа што еден од најдобрите другари ќе ја побара девојка му за жена па затоа сега почињаат припремите :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: за големиот настан :zver: си мајстореееее
види го ти паметен...
прво ќе ја опијани, па ќе ја праша... нема промашај, неможе да одбие...:vozbud::vozbud::vozbud::pos:

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
види го ти паметен...
прво ќе ја опијани, па ќе ја праша... нема промашај, неможе да одбие...:vozbud::vozbud::vozbud::pos:
:pos2::pos2: така е батка.Не сериозно на нова година прават полни 5 години

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
До пред 3 години ептен се умарав за ова...Ама уште бев копиљ и онака еуфорија нешо ау, петарди :pos: ... Али сеа се се смени, ништо посебно, една вечер, ќе помине и толку...

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Мене овој период од годината ми е најубав.
Со радост ја китам елката заедно со моите дома, со уште поголема радост купувам лампиони,балони,украси и што ли уште не.
Со најголема радост купувам честитки и поклони за моите најмили, посебна радост пак ми преставува кога на брат ми ќе му го дадам пакетчето :pipi:
За вечерта за Нова година не се многу замарам,не ми е важно многу кај ќе сум, многу ми е побитно со кого ќе сум.
После Нова година иде уште еден прекрасен,за мене празник,Божиќ.
Исто и Бадник,кога сеуште како мало дете се надевам дека во мене ќе се падне паричката..,не дека верувам дека после цела година ќе ме следи среќа,ама онака ми прави задоволство.
И така...:back:

GirliciouS

ιт αιn'т eαѕy вeιng gιrl...
Член од
19 ноември 2008
Мислења
72
Поени од реакции
1
според мене - само изговор за одлично помината и незаборавна вечер. Како и да е, ја обожавам оваа празнична еуфорија :icon_bigg

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
.. ма супер е...едноставно супер увек ја проаѓам таа вечер...ама сепак не изводим...не е нешто посебно..ама сепак не е и ништо :)
..аа рекламата...празници се ближат..ее и мене ме нервира :vozbud:

Член од
22 ноември 2008
Мислења
596
Поени од реакции
99
Празници се ближат......празници се ближат
Донекаде си во право за Новогодишната вечер, но не сосема,но сепак таа еуфорија најповеќе се создава поради празниците кои доаѓаат а не се става толку акцентот на таа вечер колку на божиќната вечер.,како што и самиот велиш како што е рекламата-празници се ближат. :smir::helou:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Не се замарам околу тоа кај ќе славам зошто поминаа тиа времиња на пијанчење и слично.Сум славел на најразлични начини и сватив дека не е ништо посебно,зошто видов како слави светот а ние до вчера едвај чекавме да дојде нова година,петадрите и пиротехниката одамна ги баталив итн најбитно ми е да сум расположен тој ден.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.828
Поени од реакции
50.066
Ја ептен му се ќефам на цел период од 31 до кај 14,све ми е собрано таму и Нова Година Бадник Божиќ и роденден.На 31 ми почнуваат зимски олимписки игри во храна,без усул ждерам кртина,руска,сарми,ќифли пива,ракии.
Нова Година како ноќ конкретно нокоаш не сум ја поминал онака WOW:))),прописно се имам начукано еднаш(уште Варикина да пропиев таа ноќ,не знам како не умрев),другите се ми биле просек и под просек.Место за славење 90% сум одредувал 31 поручек
Гардероби курци палци навикнат сум тоа време да купувам пошо и онака попусти владеат тоа време :)

Mind In Motion

Smirking Revenge
Член од
29 мај 2007
Мислења
816
Поени од реакции
46
Рандом Вечер. Со одпојќе алкохол и турбофолк музика. Нафин спешл. А да ќе забораев, и многу среќни маски ;)

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
ауууу јас ако не излезам пред НГ 2-3 дена да купам се не сум жив

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop