да... и на крај ќе виш на 3ти ко ќе се отрезнат нови албумчиња на профилКако бе каде?
Не глеаш дека никој не слави.
* * * @ # $ % ^ & * Нова Година 2009 * * * @ # $ % ^ & *
сwциња бе :back:
да... и на крај ќе виш на 3ти ко ќе се отрезнат нови албумчиња на профилКако бе каде?
Не глеаш дека никој не слави.
Ќе каже некој нешто продуктивно или да ја префлриме темата во играчница! Јован, си добил бан до сеа на форумов?да... и на крај ќе виш на 3ти ко ќе се отрезнат нови албумчиња на профил
Да не ги предвидувам постовите во Драга Кајгана и персонал месиџс на мсн )))да... и на крај ќе виш на 3ти ко ќе се отрезнат нови албумчиња на профил
Да.Ќе каже некој нешто продуктивно или да ја префлриме темата во играчница! Јован, си добил бан до сеа на форумов?
Армин а ти?
Да, јас се расправав веќе со моето друштво кое сака да оди во кафана и им дадов на знаење дека јас на Нова Година НЕ одам во кафана, па не знам што да е и дека моето нежно бело лице со плава коса нема да види кафана за НГ.:wink: Тоа што сум правела ете јас лично муабет не значи дека ја сакам Новата Година туку на време си кажувам што ми е прифатливо, а што не ми е за славање.Да.
Инаку... попродуктивно од реално гледање на работите не знам шо сакаш?
Точкест кажа дека му пречи сета таа еуфорија шо се создава околу нова година, сите му се придружија и да не ги познаваш ќе си помислиш дека ќе си легнат во 10 вечерта а уствари 102,5 % од нив веќе го правеле тој муабет со друштвото и веќе имаат некои планови.
Да не зборувам за процентот на тие шо ќе слават Нова Година.
Ама поради друштово, нели...
Доволно продуктивно објаснување или да ја одберам темава за семинарска и да стам линк до педеефот после?
Колку нема веза, ако не ја сака некој еуфоријата незначи дека ќе си легне у 10. Јас исто и лани не се замарав, ме нервираше еуфоријата ама не бев дома...не ни бев со моето дрштво, бев на саем и тоа не од причина шо беше нова година туку оти беа најавени Таламаска и не ми беше ништо посебно (исто ко повеќето журки) За облека ич не ни размислував, у последен момент облеков патики и нешто шо најдов и по дома и отидов. Така и оваа година, ако има нешто интересно за излегување ќе идам, ако не - домаДа.
Точкест кажа дека му пречи сета таа еуфорија шо се создава околу нова година, сите му се придружија и да не ги познаваш ќе си помислиш дека ќе си легнат во 10 вечерта а уствари 102,5 % од нив веќе го правеле тој муабет со друштвото и веќе имаат некои планови.
Доволно продуктивно објаснување или да ја одберам темава за семинарска и да стам линк до педеефот после?
Сонце мое новинарско:back:Да.
Значи апсолутно го делам истото мислење.И одамна јадам гом*а на молите најблиски да не се возбудуваат многу ама кој ме слуша...Во право си Точкест, и јас го делам истото мислење за тебе во врска со Нова Година. Па секој викенд е Нова Година, на многу поубави прослави присуствувам преку годината отколку на 31 декември.
Не ми се сфатливи женските што пукаат по 10.000 за некои сатенски хаљини а машките за некои светљуцави кошули кои нема ни да ги облечат уште еднаш во нивниот живот. Комшиката моја, минатата година ми рикаше на мсн дека е многу разочарана што татко и и` оставил само 100 евра за да си купи облека. И што? Ајде, ќе помине вечерта, ќе се испијанчат сите, ќе исповраќаат, ќе се фукнат во кревет. Ќе се разбудат и ќе видат - на Сител го има Џемс Бонд со сите продолжетци, на А1 Сузе ни посакува бериќетна година а на МТВ нема сигнал. Клише.
За славење на оваа вечер, не сум некој пребирач, славев во 7мо, 8мо, прва, не ми се допаѓаше. Набутани милион копиљаци во стан, некои од нив ги гледаш првпат во живот, каде што секој си бара место за повраќање. Затоа минатата НГ ја славев со клубот од пливање во Банско, ем домашна атмосфера, ем со снег си ја прославивме Затоа и оваа Нова Година ќе си ја прославам со најблиските.
Мислам, според мене најголема глупост ни е што на Нова Година и даваме повеќе важност отколку на Божиќ. Луѓево се повеќе потресени каде за НГ отколку што ќе им подарат на најблиските за Божиќ.
П.С. Веќе почна да кружи едното од трите* фамозни прашања кои ги мразам:
Каде за Нова година?
*Другите две се: Каде за Први Мај? и Каде на одмор?
НЕ СЕ ПАНИЧЕТЕ, ФЛЕКА ОД ЦРВЕНО СЕ ВАДИ СО БЕЛО ВИНО. ТАКА ДА СИ ЗНАЕТЕ. ВИ ПОМОГНАВ.луѓето што слават,се пијанчат,се сексаат и истураат вино по бели теписи,вие да седите дома.