- Член од
- 2 април 2006
- Мислења
- 14.363
- Поени од реакции
- 3.069
Излезе и Grand Turismo 5, али review-то не ми остаи некој јак впечаток NFS HP од тоа што го имам видено е подобра...
Излезе и Grand Turismo 5, али review-то не ми остаи некој јак впечаток NFS HP од тоа што го имам видено е подобра...
:kesa:Излезе и Grand Turismo 5, али review-то не ми остаи некој јак впечаток NFS HP од тоа што го имам видено е подобра...
Да не ја утна споредбата?Излезе и Grand Turismo 5, али review-то не ми остаи некој јак впечаток NFS HP од тоа што го имам видено е подобра...
Зависи за кој како...ја кажувам според review-ата што ги видовДа не ја утна споредбата?
И сеа?:kesa:
Сите се поврзани, од прва до последна.. дури мислам дека и Uru некако се надоврзува на приказната, ама ја немам играно.Поврзани ли се сите MYST со приказните или некако?
Првата игра, според рецензиите - срање.Пред недела дена излезе и Epic Mickey, само на Wii. Играта е 3д платформака акциона авантура. 3д пратформер е интересен жанр, а станува многу интересен кога ќе се додадат акционо-авантуристички елементи. А многу малце е застапен овиј жанр денес. Главен дизајнер на играта е Ворен Спектор (DeusEx, Thief 3).
Незнам кој ќе игра (на форумов скоро никој нема Wii) но вреди да се спомни.
Хехе, на почетокот Мики заспал со книгата„ Алиса во земјата на огледалото“ и во потоа влегува во огледалото. Референца кон American McGee's Alice (значајна игра од истиот жанр)?
--- надополнето ---
Back to the future, и тоа од Telltale Games. 5 епизоди, првата изелгува овај месец.