Нови игри

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Marian
Иииии јааааа....
Дообјаснување:
Marian is a beautifully carved marionette who rips her strings from the grasp of ‘The Narrator’ and becomes her own master. Caught in the dream world between life and death, she uses her own puppet strings as a tool in her quest to discover her true identity – and maybe even true love.
Треба да биде авантура. Ветува. Но како и се останато, ќе почекаме и ќе видиме. Датум на излегување - непознат.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Alice: Madness Returns - излегува 4та четвртина од 2011. (трејлерот е од летото годинава)
Изгледа... интересно.

Има уште еден

Cthulhu?

RedStar

PC GAMER
Член од
4 октомври 2009
Мислења
231
Поени од реакции
50
Alice: Madness Returns - излегува 4та четвртина од 2011. (трејлерот е од летото годинава)
Изгледа... интересно.

Има уште еден

Cthulhu?
Добра игра... Викаш 4-та четвртина...??? Кажи ми има три постари...??? И дали играва е за PC...???

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Добра игра... Викаш 4-та четвртина...??? Кажи ми има три постари...??? И дали играва е за PC...???
Де, бе.. четврта четвртина од 2011 = четврт квартал = последни три месеци. Не значи дека има три претходни игри.

И во самиот опис на видеото си пишува убаво:

Platforms: PC | PS3 | 360

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Останатите три се многу стари или...??? Дај ми торент од нив ако се понови од 2006... :)
Не се 4 дела. Играта излегува во 4тата четвртина од 2011, иначе има само една постара Алис. Таа се вика American McGee's Alice и датира од 2000та година. Но, играта без проблем се инсталира и игра на Windows 7. Дури и системот ја препозна и ја стави во Game Explorer.

Дали вреди играта. Да многу, таа е одлична игра, 9/10 од мене. Ќе бидам краток, во друга прилика подетално, вклучувајќи ги и негативните страни.
Визуелно е... „најмагичната“ игра што сум ја играл некогаш. Земјата на чудата е навистина земја на невидени чуда. Значи графиката за око, или уметнички, како сакаш кажи, е врв. Што би рекол некој, ќе свршиш.
Ако те интересира, да ти ја спомнам и техничката страна. Играта наводно искористувала максимум што се нудело тогаш, па и барала тогашни јаки комјутери за да се игра. Има релативно детални модели и текстури. Играта можела да искористи подетални модели (повеќе полигони) ама кажано денес. А текстурите, и од денешен аспект се доволно детални. Плус, има lipsync. Знаеш кој игри имаа имаа синхронизација меѓу устата и говорот тогаш. На прсти се бројат.

Играта влегува во жанрот акција-авантура.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Барајќи нешто за GTA V(поминаа 3 години од IV), најдов нешто интересно.
Првично беше како изненадување од Rockstar(со надеж за нова GTA), но испадна дека
во октомври во Холандија на некое си FirstLook, RockStar најверојатно ќе се појави со Max Payne 3.

Еве и некоја слика, не знам дали ги имате видено.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Барајќи нешто за GTA V(поминаа 3 години од IV), најдов нешто интересно.
Првично беше како изненадување од Rockstar(со надеж за нова GTA), но испадна дека
во октомври во Холандија на некое си FirstLook, RockStar најверојатно ќе се појави со Max Payne 3.

Еве и некоја слика, не знам дали ги имате видено.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
1 и 2 незнам колку пати ги имам свртено, можам да речеам дека игра што најмногу ја имам играно после кантеров, едвај чекам да излези!

Член од
13 јули 2009
Мислења
534
Поени од реакции
243
PRV MAKEDONEC vo kosarkarska video igra: Lester "Bo" McCalebb vo NBA JAM Fire Edition kako del od Montepaschi Siena.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Кој сака крв до колена нека повели!

Прва руска игра според вистински настан, е интерактивна реконструкција на историската битка во ноќта помеѓу 7 и 8 јануари 1988 година во јужен Афганистан помегу легендарниот елитен 345 падобрански полк и муџахедините платеници.​
Играта е од 2008 година.​

Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.569
Поени од реакции
610
Deus Ex: Human Revolution
Само што ја инсталирав, и играта е прекрасна. Од приказна до графика и гејмплеј. Малце ми засецнуваше, али ја ставив на пониска графика и ја вози ко супер марио! :) Играва е must-have за сите гејмери, без разлика какви игри сакате. Ја имав оргиналната Deus Ex на стар компјутер, но како мал ја играв, не се ни сеќавам :)

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Deus Ex: Human Revolution
Само што ја инсталирав, и играта е прекрасна. Од приказна до графика и гејмплеј. Малце ми засецнуваше, али ја ставив на пониска графика и ја вози ко супер марио! :) Играва е must-have за сите гејмери, без разлика какви игри сакате. Ја имав оргиналната Deus Ex на стар компјутер, но како мал ја играв, не се ни сеќавам :)
Би ти препорачал ако имаш можност пак да ја одиграш...бидејки си бил мал... не си ја разбрал во целост нејзината содржајност и сложеност.... најверојатно си ја играл по системот ..трчи, пукај...

Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.569
Поени од реакции
610
Би ти препорачал ако имаш можност пак да ја одиграш...бидејки си бил мал... не си ја разбрал во целост нејзината содржајност и сложеност.... најверојатно си ја играл по системот ..трчи, пукај...
Ако го најдам цедето, се сеќавам оргинал беше и тоа, можеби единствената оргинал игра ми е таа... А да ја симнувам, следниот месец можеби :)

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Deus Ex HUman revolution или Assassin's Creed првиот дел ?
ВМРО или СДСМ?

Ниедна бе и во двете убиваш луѓе. Побарај нешто покреативно и ненасилно. Да знаеш дека тие луѓето што ќе ги тепаш можи имаат фамилии - жена, деца. Ако за никој друг барем за децата бери гајле, можи некое од нив е следниот доктор што ќе напрадви лек против некоја досега неизлечлива болест. Ако го убиеш татко му ги скратуваш финансиите на фамилијата со скратувајќи многу други работи.

Член од
20 мај 2008
Мислења
357
Поени од реакции
99
ВМРО или СДСМ?

Ниедна бе и во двете убиваш луѓе. Побарај нешто покреативно и ненасилно. Да знаеш дека тие луѓето што ќе ги тепаш можи имаат фамилии - жена, деца. Ако за никој друг барем за децата бери гајле, можи некое од нив е следниот доктор што ќе напрадви лек протов некоја досега неизлечлива болест. Ако го убијаш татко му ги скратуваш финансиите на фамилијата со скратувајќи многу други работи.
Немој вакви работи да пишуваш -.- :D

Kajgana Shop

На врв Bottom