Steve Ray
Texas Huriccane
- Член од
- 24 ноември 2007
- Мислења
- 1.131
- Поени од реакции
- 182
Немале публика:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:....ајде малце статистика квиз Кој има повеќе продавани албуми? Нирвана и тоа мнооогууууу повеќе-немале публика мало морген па прво информирај се малце не само како ќе ти текне да пишуваш сТрамота е ова за темата.
Ти кажувам тебе затоа што очигледно не ја познаваш рок историјата и културуата. Тие приказни за мали деца се реалност, земи читни некоја книга во врска со ова аман боже-ама ај досадно е па ќе ти објасунувам иако не ми е мерак со неинфомирани да дебатирам.
Ако барем знам да свирам некој инструметн а? Гитара, бас, бубњеви а активно учам клавир...мислам дека е повеќе од доволно уствари дефинитивно е повеќе од доволно за комфорн да кажам дека оваа проблематика ја познавам солидно а дефинитивно подобро од тебе. Значи според моети високо стручномислење кажувам дека грешиш во врска со песните на Нирвана...бај д веј само почетници читаат таблатури затоа знам дека не си некој ептен заапан музичар. Изи како автор е дефинитивно подобар од крис ама како басист не може да се доближи(погледни си ги драгоцените таблатури). Апетитот за деструкција не е еден од најдобрите албуми во последните 25 години-можеби еден од подобрите во пеиодот на 85-90 ама после нирвана се тоа паѓа во вода.
А за големината на курт ти кажуват безброј напишаните книги, обработени песни, постери, маици, едноставно курт е рок икона и ретардирано е да споредуваш слеш со еден револуционер.
Sweet child е на 80-те а Smells like teen spirit е ппрогласен за најдобар риф на сите времиња така да слеш и ганзи пак го јадат стапот :baeh: извини пак ќе ти кажам информирај се убаво(под информирање не подразбирам гледање на емисии на VH1)
Отидов да спијам што и да пишеш тек утре ќе читнам.
Spored ova so go napisa ti ne da ne ja poznavas rok kulturata tuku nemas pojma za nesto poveke od nirvana. Knigite so gi pisuval bolniot um na kobain i nekoi ludi sledbenici ne me zanimaat i ne se verodostojno inf. za rock kuturata tuku se inf. za zivotot na eden bolen tip.
Toa so si svirac e super i go pocituvam tvoeto "visokostrucno" mislenje ama deka si tolku dobar kolku so vikas ne mi se veruva!!! Tuka si u pravo ne se smetam za zaapan muzicar tuku za dobro informiran i naslusan(tablaturite gi pravam jas sam za informacija) a ako sakas moze da ti pratam sporedba na dve pesni pa sam da se uveris. Izzi e ritam gitara a ne basist ako si cital nesto nadvor od nirvana ke si znael a, eve ti i edna sveza informacija basistot na gnr se vika Duff McKegan ako ne si znael!!!!
Za appetitit na gnr kazuva tirazot na prodadeni albumi(sigurno e kolku site zaedno od nirvana).Smels like teen spirit proglasen za najdobar riff na site vreminja!!!!!! POGOLEMA GLUPOST AMIN!!!
Jas pak ke ti kazam toa so go smetas za rock ikona e ok da deckoto mozebi e!! Ama od rock ikona do rock muzicar ima manje vise golema razlika nie ja sporeduvame muzikata a ne kolicinata na alhohol i droga konzumirani vo toa vreme.
A glasasnjeto na VH1 za najdobar riff(Sweet child o mine) e sprovedeno od najgolemite gitaristi taka da nikakva kniiga ne moze da go ospori toa.
Isto taka retardirano e kurt da go narekuvas revolucioner nema ni r od toj zbor