Непопуларни музички мислења

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Конечно тема каде можам да кажам ..

RADIOHEAD СЕ СРРАЊЕ !!!! (СО ДВЕ 'Р' РАДИ ЕФЕКТ)
http://forum.kajgana.com/threads/Кој-бенд-од-познатите-не-можете-да-го-сварите-или-сметате-дека-е-префорсиран.64240/page-25

Инаку ефект произведува нешто основано и логичко :D Ова не е ни то ни то.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606

Малку сељак бе да испаднам, не е фер сите останати можат да бидат, јас не :(

Знаев дека ќе мрчиш иначе XD

Член од
19 март 2012
Мислења
1.439
Поени од реакции
3.810
Depeche Mode не ги бива.

Е да бе, тебе те бива :P :D

Дорси е бендот според кој сите останати бендови треба да се оценуваат.

Стоунси се тапа, со исклучок на една или две песни

Сите изведувачи и слушачи на турбофолк треба да бидат камшикувани кај нас на плоштад :pipi:

Рејдиохед се одлични, ама не до толку

Енрике прави музика за пи*ди

Музиката и текстовите на Морфин се магични

M

Muranyi

Гостин
1.DJ Тркалце од клуб "Милениум" е пандан на Дејвид Гета;
2.Металика имаат само 4 вредни албуми и после 88' прават само гомненици,Мегадет владеат(за инает на Металика фанбојс);
3.Еминем е девојче и никогаш нема да прави рап како Krs-One;
4.Ramones се најпрецениот бенд на сите времиња,за сега и за вечни векови;
5.Цеца не е убава жена,напротив грда е како менструален циклус а Шабан не е поим за сељак и шабанерија,туку е цар и мајстор за севдалинки.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Уживам во шабанариите на Аца Лукас, Синан Сакич, Дејан и Саша Матич и тн. Кафанските ко од Харис Џинович, Тома Здравкович и Мирослав Илич знаат да ми ја земат душата. Обожавам и балкански забавни песни од Цвија, Елитни Одреди, Бобан Рајович, Жељко Самарџич, Фламингоси, Северина, Саша Ковачевич и тн. Буквално речиси све што е на балканскиве простори, а општо се смета за контроверзно, мене ми се допаѓа.
Болдот друже тоа е тоа ништо не ме исполнува повеќе од ваква музика во придужба со добро друштво пиење и жени, плус би ги додал нашите народни песни во придружба со Гоце Арнаудов, Миле Кузмановски и остала багра.Алудирам на првите 2 реда надоле не :D
Тапа се сите кои се против шабанеријата

П.С Незнам колку е непопуларно мислењево али типци како Џејмс Блант и фронтменот на Passenger ми се крајно одбивни, незнам како може да ги слушаат :sick:

Kajgana Shop

На врв Bottom