Љубовен Каскадер
fekalija
- Член од
- 28 декември 2011
- Мислења
- 4.371
- Поени од реакции
- 6.209
Kings of Leon се досадни.
ТАТУ имаат доста јаки песни.
ТАТУ имаат доста јаки песни.
RATM во музиката имаат мадлест елемент, баш за моја душа, не знам шо душа носиш и не можам да те прашам дали го разбираш. И далеку од тоа дека немаат врска.Rage against the machine врска немаат.
Чола е преценто креле.
Тој е одговорот другото заеби. (тебе ти се погодиле)RATM во музиката имаат мадлест елемент, баш за моја душа, не знам шо душа носиш и не можам да те прашам дали го разбираш. И далеку од тоа дека немаат врска.
А Чола ти е геј бе брат, чудовиште на тв во моите очи, прездодевни песни со иста идеологија, глупави рими и одвратен бодиленгвич.
Тој е одговорот другото заеби. (тебе ти се погодиле)
И јас не ги можам многу, знаат да ме поднапнат. Морело е супер гитарист али ете, таквиот склоп не ме примил. Исто со оние како се викаа раперине со рокче кои требаше да идат на Таксират, Сајпрес Хил или така некако.
Ти ги хејташ па СОАД, а мене тие ме потсетуваат на средношколски денови кога урлав и ми се ок бенд. Едноставни, бучни, со мал шмек на нивното етно и то е то.
Од наше до подалечно ќе идам.
На Работ на Разумот (Санаториум) е најдобриот албум што излегол во државава, во апсолутна категорија.
Дени Те Чува се еден од најпотценетите бендови во државава, според мене се еден од најдобрите.
ЕКВ се добри, но не толку добри.
Чорба се две класи подобри од Дугме.
Nickelback се ок бенд и хејтот кон нив е префорсиран.
Сите албуми на Металика се добри, само што не се сите легендарни.
Цепелин преценети, Сабат за нив се институција.
Стоунси се тапа.
90 проценти од бендовите како Tool и слични се досадни.
Пистолс се еден од најпрецените бендови на сите времиња. На која основа би се споредувале со Рамонс?
Битлси и Елвис во пакет се едни од најпреценитте имиња на планетава. Можеби да сум живеел во тој период ќе сум имал друго мислење, во денешно време ми делуваат во најмала рака, смешно.
Сите ДJ-и од типот на Роџер Санчез, Гета и слични залутани ликови што доаѓаат во државава се шаблон без идеја и оригиналност, би ги забранил со закон.
Во склоп на горново, после Продиџи треба да се забрани продукцијата на електронска музика, едноставно нема поента.
Чола е законА Чола ти е геј бе брат, чудовиште на тв во моите очи, прездодевни песни со иста идеологија, глупави рими и одвратен бодиленгвич.
Истово сакав да го пишамДубиоза и Сарс су најпубертетски бендови на овија простори. Да не су пиволендови, виноскопови и слични организирани дешафке,они ке немаф куде да ги сфириф сфои рипачки нафурани и глупи траке.