Непопуларни музички мислења

Член од
29 март 2013
Мислења
4.657
Поени од реакции
4.510
Rage against the machine врска немаат.
Чола е преценто креле.
RATM во музиката имаат мадлест елемент, баш за моја душа, не знам шо душа носиш и не можам да те прашам дали го разбираш. ;) И далеку од тоа дека немаат врска.

А Чола ти е геј бе брат, чудовиште на тв во моите очи, прездодевни песни со иста идеологија, глупави рими и одвратен бодиленгвич. :cautious:

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
In the deepest thread
The bottom of the forum
Your posts
They turn me

Why should I read this?
Why should I read?

I'd be crazy not to report
Report where you post
Your posts
They turn me

Turn me on to phantoms
I follow to the end
Of the thread
And piss off

Yeah, everybody hates
If they get the chance
And this is my chance

I get eaten by the posts
And weird haters
Fucked over by the posts
And weird haters

Weird haters
Weird haters

Yeah I, I'll hit the button
Hit the (replay) button and escape
Escape

I, I hit the button
Hit the button and escape
Escape

I hope someday you'll join us
And the world will live as one

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.633
Поени од реакции
31.842
RATM во музиката имаат мадлест елемент, баш за моја душа, не знам шо душа носиш и не можам да те прашам дали го разбираш. ;) И далеку од тоа дека немаат врска.

А Чола ти е геј бе брат, чудовиште на тв во моите очи, прездодевни песни со иста идеологија, глупави рими и одвратен бодиленгвич. :cautious:
Тој е одговорот :D другото заеби. (тебе ти се погодиле)

И јас не ги можам многу, знаат да ме поднапнат. Морело е супер гитарист али ете, таквиот склоп не ме примил. Исто со оние како се викаа раперине со рокче кои требаше да идат на Таксират, Сајпрес Хил или така некако.

Ти ги хејташ па СОАД, а мене тие ме потсетуваат на средношколски денови кога урлав и ми се ок бенд. Едноставни, бучни, со мал шмек на нивното етно и то е то.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.657
Поени од реакции
4.510
Тој е одговорот :D другото заеби. (тебе ти се погодиле)

И јас не ги можам многу, знаат да ме поднапнат. Морело е супер гитарист али ете, таквиот склоп не ме примил. Исто со оние како се викаа раперине со рокче кои требаше да идат на Таксират, Сајпрес Хил или така некако.

Ти ги хејташ па СОАД, а мене тие ме потсетуваат на средношколски денови кога урлав и ми се ок бенд. Едноставни, бучни, со мал шмек на нивното етно и то е то.

За РАTМ ти можиш да сфатиш шо уствари сакав да пласирам ;) би навлегол офтопик доколку го објаснувам и тоа. Не знам, за мене се солидна 4-ка, ми пречи тоа работ и дисторзирано ми делува некаде, иначе, ако ми веруваш на CD ги имав уште одамна (2003-4) заедно со 300 рапој, тој ми беше фазонот тоа време. ;)

А шо се однесува до СОАД, јас стварно пробувам да доловам нешто квалитетно во секој бенд ама овде за жал а можеби и за среќа не успеав :ROFLMAO: без врска текстови и насфатлива напнатост, дури и после ова пробувам да се префрлам на ноти и музиката (како шо и ги прифаќам повеќето песни на РАTМ) ама и во тоа ми се очајни.

Истото важи и за Корн и Бенџамин, ма да кај ББ се наоѓа по нешто, секако дека имам уште ама не сакам многу да ширам сеа. :)

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.906
Поени од реакции
11.247
Од наше до подалечно ќе идам.

На Работ на Разумот (Санаториум) е најдобриот албум што излегол во државава, во апсолутна категорија.

Дени Те Чува се еден од најпотценетите бендови во државава, според мене се еден од најдобрите.

ЕКВ се добри, но не толку добри.

Чорба се две класи подобри од Дугме.

Nickelback се ок бенд и хејтот кон нив е префорсиран.

Сите албуми на Металика се добри, само што не се сите легендарни.

Цепелин преценети, Сабат за нив се институција.

Стоунси се тапа.

90 проценти од бендовите како Tool и слични се досадни.

Пистолс се еден од најпрецените бендови на сите времиња. На која основа би се споредувале со Рамонс?

Битлси и Елвис во пакет се едни од најпреценитте имиња на планетава. Можеби да сум живеел во тој период ќе сум имал друго мислење, во денешно време ми делуваат во најмала рака, смешно.

Сите ДJ-и од типот на Роџер Санчез, Гета и слични залутани ликови што доаѓаат во државава се шаблон без идеја и оригиналност, би ги забранил со закон.

Во склоп на горново, после Продиџи треба да се забрани продукцијата на електронска музика, едноставно нема поента.

P

parvati

Гостин
Суперхикс,Дубиоза и Сарс су најпубертетски бендови на овија простори. Да не су пиволендови, виноскопови и слични организирани дешафке,они ке немаф куде да ги сфириф сфои рипачки нафурани и глупи траке.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.657
Поени од реакции
4.510
Од наше до подалечно ќе идам.

На Работ на Разумот (Санаториум) е најдобриот албум што излегол во државава, во апсолутна категорија.

Дени Те Чува се еден од најпотценетите бендови во државава, според мене се еден од најдобрите.

ЕКВ се добри, но не толку добри.

Чорба се две класи подобри од Дугме.

Nickelback се ок бенд и хејтот кон нив е префорсиран.

Сите албуми на Металика се добри, само што не се сите легендарни.

Цепелин преценети, Сабат за нив се институција.

Стоунси се тапа.

90 проценти од бендовите како Tool и слични се досадни.

Пистолс се еден од најпрецените бендови на сите времиња. На која основа би се споредувале со Рамонс?

Битлси и Елвис во пакет се едни од најпреценитте имиња на планетава. Можеби да сум живеел во тој период ќе сум имал друго мислење, во денешно време ми делуваат во најмала рака, смешно.

Сите ДJ-и од типот на Роџер Санчез, Гета и слични залутани ликови што доаѓаат во државава се шаблон без идеја и оригиналност, би ги забранил со закон.

Во склоп на горново, после Продиџи треба да се забрани продукцијата на електронска музика, едноставно нема поента.

За ова со Продиџи свака ти час!

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
1. Да не беше Ио соно со рејдиохед вероисповед да отвори тема, рејдиохедонистиве од форум уше ќе се собираа по гаражи. (краџено)

2. Не би му дал да сними албум на никого кој не знае да реши скандинавка.(рецимо)

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Џастин Бибер има една добра песна
1Д имаат неколку добри песни
Тејлор Свифт е закон
Давид Гета знае да направи добар сет
Данијела Мартинович е најдобра далматинска пејачка
Мишо Ковач и Џорџе Балашевич не можам да ги сварам
Сабота без неколку саати српско во кафана - не бидува !
23 од Мајли Сајрус ми е на ринг тон
..

God, that felt good. :coffee:

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Чола е закон

По темата

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Дубиоза и Сарс су најпубертетски бендови на овија простори. Да не су пиволендови, виноскопови и слични организирани дешафке,они ке немаф куде да ги сфириф сфои рипачки нафурани и глупи траке.
Истово сакав да го пишам :):)

Kajgana Shop

На врв Bottom