фак ју туИначе2, Muse!
фак ју туИначе2, Muse!
Дали го сакам гаџа не, извини не сум педер, а дали го слушам гаџа скоро и не баш премногу ретко А мизар воопшто не го слушам дали тука ти пронаоѓаш некој проблем?Скај али да го сакаш Гаџа, а Мизар да не ги можеш, не е музички могуче. Или грешка сум?
Ок, Вот, не ми е до расправање. Уште од старт ти признавам, ќе ме фатиш на кондиција гарант.
Инаку, јасно ти е тебе одлично за Мизар.
Нема шо да ми се извинуваш дека не си педер, не сум ни ја, ама не ми беше тоа зборот. Мизар прават музика а Гаџа се слика и позира.Дали го сакам гаџа не, извини не сум педер, а дали го слушам гаџа скоро и не баш премногу ретко А мизар воопшто не го слушам дали тука ти пронаоѓаш некој проблем?
На ист ден сум роден со Кијану Ривс.Дури продужив како Кијану Ривс кога го застапуваше Алпа Чино, just for the sake of the argument.
Можеби тоа за тебе е така за други не е, сепак пријател се е до вкусот. Така да не одиме предалеку..Нема шо да ми се извинуваш дека не си педер, не сум ни ја, ама не ми беше тоа зборот. Мизар прават музика а Гаџа се слика и позира.
Јас не, тамам е. Би се загрижил ако ти ги слушаш Мизар. Ти и музиката сте бескрајно далеку еден од друг.Дали го сакам гаџа не, извини не сум педер, а дали го слушам гаџа скоро и не баш премногу ретко А мизар воопшто не го слушам дали тука ти пронаоѓаш некој проблем?
абе не требаше ова да го пишеш у другата тема?Тhe National тука на форум мислам дека се потценет бенд. Барем го немаат потребното внимание кое го заслужуваат (лесно е да се погледне само темата нивна), додека некои икс чкЉ диџеи од светот подрастураат.
Секако дека квантитетот не е мерило за квалитетот, но очекував да бидат опфатени од поголем, различен број на чоеци кои слушаат добра музика.
Требаше можи али ете се стори.абе не требаше ова да го пишеш у другата тема?
OUCH, колку само не... али нејчу тука да се мешам и ја во ломов шо се дешава по темаваSuicidal Tendencies > RATM
Финтава е да мавниш по општо појакивеOUCH, колку само не... али нејчу тука да се мешам и ја во ломов шо се дешава по темава
so I'll skip this and go on topic with
Slipknot and Korn...
јес да корн сум слушал малку али слипкнот не сакам ни да ги пуштам
Значи технички ти не моеш да го свариш Zack De La Rocha пошо тој е делот во тоа Иначе 3/4 РАТМ+ Крис Корнел ти се Audioslave... е сеа ако не ги сакаш едните и другите ти се тапа... хахаФинтава е да мавниш по општо појакиве
Инаку да, Слипнот е доста нежен бенд за рифовите кои ги практикуваат. HIM такоџе.
Инаку кај РАТМ ме иритира на моменти пискавиот глас, инаку имам максималена почит кон Морело како гитарист, али ете се стори.
Другиве ми се помоќни тро од тро.