Кој бенд од познатите не можете да го сварите или сметате дека е префорсиран?

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Скај али да го сакаш Гаџа, а Мизар да не ги можеш, не е музички могуче. Или грешка сум?
Дали го сакам гаџа не, извини не сум педер, а дали го слушам гаџа скоро и не баш премногу ретко :) А мизар воопшто не го слушам дали тука ти пронаоѓаш некој проблем?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.650
Поени од реакции
34.078
Ок, Вот, не ми е до расправање. Уште од старт ти признавам, ќе ме фатиш на кондиција гарант.

Инаку, јасно ти е тебе одлично за Мизар.

Разбираме се. Морав да потенцирам дека збориш за вкус, а постот беше невкусен, eдино.
Дури продужив како Кијану Ривс кога го застапуваше Алпа Чино, just for the sake of the argument.
:)

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Дали го сакам гаџа не, извини не сум педер, а дали го слушам гаџа скоро и не баш премногу ретко :) А мизар воопшто не го слушам дали тука ти пронаоѓаш некој проблем?
Нема шо да ми се извинуваш дека не си педер, не сум ни ја, ама не ми беше тоа зборот. Мизар прават музика а Гаџа се слика и позира.

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Нема шо да ми се извинуваш дека не си педер, не сум ни ја, ама не ми беше тоа зборот. Мизар прават музика а Гаџа се слика и позира.
Можеби тоа за тебе е така за други не е, сепак пријател се е до вкусот. Така да не одиме предалеку..

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Јас не, тамам е. Би се загрижил ако ти ги слушаш Мизар. Ти и музиката сте бескрајно далеку еден од друг.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Тhe National тука на форум мислам дека се потценет бенд. Барем го немаат потребното внимание кое го заслужуваат (лесно е да се погледне само темата нивна), додека некои икс чкЉ диџеи од светот подрастураат.

Секако дека квантитетот не е мерило за квалитетот, но очекував да бидат опфатени од поголем, различен број на чоеци кои слушаат добра музика.

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Тhe National тука на форум мислам дека се потценет бенд. Барем го немаат потребното внимание кое го заслужуваат (лесно е да се погледне само темата нивна), додека некои икс чкЉ диџеи од светот подрастураат.

Секако дека квантитетот не е мерило за квалитетот, но очекував да бидат опфатени од поголем, различен број на чоеци кои слушаат добра музика.
абе не требаше ова да го пишеш у другата тема? :D

S

StormRage

Гостин
Suicidal Tendencies > RATM
OUCH, колку само не... али нејчу тука да се мешам и ја во ломов шо се дешава по темава :D
so I'll skip this and go on topic with

Slipknot and Korn...
јес да корн сум слушал малку али слипкнот не сакам ни да ги пуштам :)

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
OUCH, колку само не... али нејчу тука да се мешам и ја во ломов шо се дешава по темава :D
so I'll skip this and go on topic with

Slipknot and Korn...
јес да корн сум слушал малку али слипкнот не сакам ни да ги пуштам :)
Финтава е да мавниш по општо појакиве :D

Инаку да, Слипнот е доста нежен бенд за рифовите кои ги практикуваат. HIM такоџе.

Инаку кај РАТМ ме иритира на моменти пискавиот глас, инаку имам максималена почит кон Морело како гитарист, али ете се стори.
Другиве ми се помоќни тро од тро.

S

StormRage

Гостин
Финтава е да мавниш по општо појакиве :D

Инаку да, Слипнот е доста нежен бенд за рифовите кои ги практикуваат. HIM такоџе.

Инаку кај РАТМ ме иритира на моменти пискавиот глас, инаку имам максималена почит кон Морело како гитарист, али ете се стори.
Другиве ми се помоќни тро од тро.
Значи технички ти не моеш да го свариш Zack De La Rocha пошо тој е делот во тоа :) Иначе 3/4 РАТМ+ Крис Корнел ти се Audioslave... е сеа ако не ги сакаш едните и другите ти се тапа... хаха :D

Иначе ја ги почитувам ратм, музиката а и целата „идеологија“ која ја фураат

п.с. ќе ги прокењав и ГНР за малку, али после сфатив колку многу ги иам слушано па ми се здосадени :D

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.723
Поени од реакции
12.732
Последно време ептен али страшно ептен ме нервираат The Hounds. Depp Purple никогаш не сум можел да ги сварам. RHCP и Linkin Park некогаш ми беа врв, али јбг ти треба одреден период да сватиш дека и тие се :гомце: ... Усвари шо набројувам бе, се ме нервира :D

Kajgana Shop

На врв Bottom