Непопуларни музички мислења

Малку сељак бе да испаднам, не е фер сите останати можат да бидат, јас не :(

Знаев дека ќе мрчиш иначе XD

Depeche Mode не ги бива.

Е да бе, тебе те бива :P :D

Дорси е бендот според кој сите останати бендови треба да се оценуваат.

Стоунси се тапа, со исклучок на една или две песни

Сите изведувачи и слушачи на турбофолк треба да бидат камшикувани кај нас на плоштад :pipi:

Рејдиохед се одлични, ама не до толку

Енрике прави музика за пи*ди

Музиката и текстовите на Морфин се магични

1.DJ Тркалце од клуб "Милениум" е пандан на Дејвид Гета;
2.Металика имаат само 4 вредни албуми и после 88' прават само гомненици,Мегадет владеат(за инает на Металика фанбојс);
3.Еминем е девојче и никогаш нема да прави рап како Krs-One;
4.Ramones се најпрецениот бенд на сите времиња,за сега и за вечни векови;
5.Цеца не е убава жена,напротив грда е како менструален циклус а Шабан не е поим за сељак и шабанерија,туку е цар и мајстор за севдалинки.

Уживам во шабанариите на Аца Лукас, Синан Сакич, Дејан и Саша Матич и тн. Кафанските ко од Харис Џинович, Тома Здравкович и Мирослав Илич знаат да ми ја земат душата. Обожавам и балкански забавни песни од Цвија, Елитни Одреди, Бобан Рајович, Жељко Самарџич, Фламингоси, Северина, Саша Ковачевич и тн. Буквално речиси све што е на балканскиве простори, а општо се смета за контроверзно, мене ми се допаѓа.
Болдот друже тоа е тоа ништо не ме исполнува повеќе од ваква музика во придужба со добро друштво пиење и жени, плус би ги додал нашите народни песни во придружба со Гоце Арнаудов, Миле Кузмановски и остала багра.Алудирам на првите 2 реда надоле не :D
Тапа се сите кои се против шабанеријата

П.С Незнам колку е непопуларно мислењево али типци како Џејмс Блант и фронтменот на Passenger ми се крајно одбивни, незнам како може да ги слушаат :sick:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom