Најчудни јадења што сте ги пробале?

Marchence

In love with Ssss
Член од
17 мај 2007
Мислења
483
Поени од реакции
1
koga ke vidam kako lugje jadat bubacki zivi ili suseni, se sto sum probala stavam vo kategorija normalna hrana, odnosno kombinirana taka da mojot zeludnik i moite oci ja prifatat. Jadam se i probuvam se sto mi se nudi, ama bubacki bljakkkkk!

Roswell

Tu Sei Tutta La Mia Vita
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.619
Поени од реакции
29
Divi gulabi koi preku cela noc gi lazele mravki, dobro potpeceni na zar - zakon.

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
лепче намачкано со ајвар и одозгора Еурокрем...wicked

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Grav vo zele- vo Polska:kesa:

Coca-Cola1981

uzivaj vo nepovtorliviot vkus Always CocaCola
Член од
27 јануари 2007
Мислења
417
Поени од реакции
1
крокодилски филети на скара, месо од импала и не се сеќавам што беше третото во комбинација идеа, во Јужна Африка-Кејоптаун на главната улица во центарот на градот ресторан МАМАС
лудилоооо крокодилчето беше нешто невидено вкусно......мммммммммм

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
месо од мечка, мајко мила...ама не сум веге, така да како проверена месојатка, месото е ок, за мој вкус.И, да месо од коњ,жалосно.

lile_rock

Олд сКул...хD
Член од
22 јуни 2007
Мислења
902
Поени од реакции
7
Koga bev vo ukraina vo hotelot ni dadoa za jadenje zdenka(od piperka) so marmalad.BLJAK.Imase i mnogu drugi takvi cudni jadnja ama sea bas ne se sekavam tocno kakvi bea.Samo se sekavam deka tie tamu mesaa blago i soleno.:nesvest:

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
167
Имам јадено суши и ми се згади бљак...:pov:
Исто не сакам мозок и јазик

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Прле, пред некој месец. Јас може сум јадел некаде незнаејќи, ама вака на видено? Уффф!:vozbud:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Во Париз јадев живо месо, нивни специјалитет. Одвратно.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
619
Поени од реакции
45
Пред месец дена ми подметнаа брокули, пасиран компир, ориз и семки од тиква... А за пијалок боза (немаше вода, им секнала чешмата)
И леб немаа... ме понудија со симит:baeh:

П.С. Не повраќав после ова

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
денес јадев во италијански ресторан, сите порачуваат нешто на скара ова она, Маца убаво си порача пилешко, а јас свинско филе со сос од млеко и мед со мајчина душица, и убаво ми звучеше викам ееееј мед и млеко супер зимам тоа и онака сакам се да пробам леле тоа гадноооооо благо месото јас ич не размислив пробав 3-4 пати и блјак доста беше после да каснам од друго не можев сите вкусови ми се испомешаа :pos2:

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
kinesko pilesko so marmalad od jagodki .... a i svinsko so jabolka polnet krap so slivi - uuuuuu ....

jagoda na slagot : zabji kopani ( najjakoto nesto )

Kajgana Shop

На врв Bottom