Најчудни јадења што сте ги пробале?

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
Дефинитивно пилешки стек со мед.А мед немозам да смислам ама во ручекот уживав.Сега чекам што ќе биде ново(брат ми обожава да спрема такви специјалитети).

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
Па не дека е чудно,ама пица со салама,кашкавал,печурки и ананас..погрозно нешто немам пробано..

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
167
Дефинитивно пилешки стек со мед.А мед немозам да смислам ама во ручекот уживав.Сега чекам што ќе биде ново(брат ми обожава да спрема такви специјалитети).

обожавам пилешки стек со мед.....вака грозно звучи ама е многу вкусно.....зшо да не се проба бе....ммммм обожавам

иначе јадев октопод си се изнајадов и после ми кажаа што е.... и уште барав :pos2:

Sebastian

Too weird to live, too rare to die
Член од
26 јануари 2007
Мислења
606
Поени од реакции
9
Хамбургер со ананас у Полска, а и многу други јадења во кои не ни знам што точно имало, ама знам дека многу сакаат копар. Боже, колку мешаат вкусови луѓето нагоре.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Грав со пудинг. Не се зезам луѓе, имам еден другар секој трет ден си јади, и ај си реков да пробам.
Впечаток: :ija:

Не знам како можи... :nesum:

Член од
29 февруари 2008
Мислења
370
Поени од реакции
13
мене ми е секојдневно но мможе на некого ке му е чудно-сендвич со сејтан.

Unknown Artist

I reject your reality and substitute my own.
Член од
16 ноември 2007
Мислења
322
Поени од реакции
15
Колбаси од прле... не се зезам. Во село Смојмирово, околина на Берово.
Е сеа незнам... дали дека бев гладен ама... прилично вкусна ствар.
Испечени на жар (со малце пепел на нив), во комбинација со домашно овчо сирење и пиво.
Мх, мх, мх... :vozbud:

*^Ѕверче^*

**InVaLid TiTle**
Член од
15 февруари 2008
Мислења
168
Поени од реакции
10
Во Германија имам јадено пивска супа со лук и кромид по гнасно нешто од тоа немам пробано.....бљак :pov:

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Можеби за некој нема да е ного чудно ама мене така интересно ми беше Рак кога јадев хехехеее.

don PASCAL

Tne last Don Protected By the Mafia..
Член од
2 октомври 2007
Мислења
647
Поени од реакции
19
мешана чорба со коприви
лудо јадење :vozbud: :vozbud:

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
939
Може не е чудно ама пред некој ден пробав кокос. Прво, едвај го отворивме а потоа внатре тоа што е млекото (всушност е проѕирно, како вода) ич не беше убаво. Тоа што сме навикнати да го јадеме (кокосово брашно врз благи работи) е навистина вкусно ама ова е некако ептен горчливо. И кокосот внатре едвај се вади (треба да го рендате) и и тој е горчлив и неубав. Така да не купувајте кокос :)

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
dve gusterici na skara i eden smok okkolu niv
se smeam be jagula od prespansko ezero preubo nesto a i cudno kako taa samo stignuva od ohridskoto preku ponornicite niz galicica pa kaj nas

Член од
4 јануари 2008
Мислења
611
Поени од реакции
9
Риба со мед...

Кога бев кај братучед ми на гости во Бугарија, ме однесе во кинески ресторан, и нарачува јадења. Јадаме риба, и gledam една друга чинија на маса, скоро изедено (а не знаев што е), па си викам да пробам. Да земам, гледам дека месово е многу меко, не можеш да го боцнеш, па си помислив дека е сланина со мед, и си викам “леле што направив сега, кај се јаде сланина со мед“, ама веќе земав, па кога земав редно е да го пробам. ПОВКУСНО НЕШТО НЕ СУМ СТАВИЛ ВО УСТА, ама за жал, само еднаш сум го јадел, зашто не знам како се вика јадењето :(

Kajgana Shop

На врв Bottom