Најубавото нешто што некој го кажал или направил за вас!

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Sto ima napraveno za mene nema da kazuvam.. Sepak private se tie raboti..
No najubavoto nesto sto moze i voopsto nekoj da go slusne mislam deka e: TE SAKAM ama kazano od srce.. Iskreno..
:back:
Thx bebe **

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.141
Поени од реакции
10
НАЈУБАВО НЕШТО ЗА МЕНЕ НАПРАВИ МАЈКА МИ . ТОА СЕ СЛУЧИ ЕДЕН УБАВ ЕСЕНСКИ ДЕН ВО ДРЖАВНА БОЛНИЦА ... И ТАКА СОНЦЕТО ОГРЕА НАД МАКЕДОНИЈА.

Член од
3 јуни 2006
Мислења
228
Поени од реакции
0
црвената ружа

толку поклони од страна на моите
хм секојдневно. но некако тоа го ставам во сенка .можеби затоа што го доживувам веќе како нешто секојдневно .од најобични весници што никад не сум очекувала дека ќе ги довлечааат дома после работа до меганот со ми го купија за роденден.

ни ништо од тоа не е битно

само еден мал гест е најважен...се надевам дека нема никогаш да го заборавам

црвената ружа

следеа уште многу такви потоа .но таа првата најнеочекуваната најубавата беше посебна

и тој ден 28 мај 05

ништо посебно не се случи но сепак беше толку исполнет

се прашувам до кога ќе го памтам?

дефинитивно таа ружа колку и да беше обична после две години ми значи највеќе на свет.:back:

joki

Погана Паганка
Член од
1 февруари 2006
Мислења
1.054
Поени од реакции
16
Друшката што седи до мене ми реши цела задача математика на писмена:)
Ја љубам:)

Bush(av)

Aut inveniam viam aut faciam.
Член од
30 април 2007
Мислења
758
Поени од реакции
7
Моите...ми дадоа живот ( знам дека е клише, ама ич не ме боли )

Кога една другарка ми кажа “ Те разбирам и секогаш ќе сум тука за тебе.“...ТЕ САКАМ ЗЛАТО МОЕ НАЈМИЛО:back:

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Ми даде да го шлакнам со креон :icon_mrgr

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Кога дечко ми кога ми беше најтешко плачеше со мене и ме тешеше со денови,кога ми го пазеше секој чекор и внимаваше дали ми е добро,прашувајќи дали ме треба нешто,што издржа кога без причина му врескав, и кога не можев да се сконцентрирам ни 2 минути на 1 работа.
Кога заборавав и како се викам,а тој ме потсетуваше колку сум прекрасна,кога паѓав на дното, а тој ме држеше нежно во рацете да не пропаднам.
Кога ме потсети дека уште сум жива и дека имам зошто да бидам.
Веке со години е најубавото нешто во мојот живот.Бескрајно сум му благодарна за тоа.
Му должам повеќе од еден живот.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
За најубави зборови ги издвојувам на мајка ми,после дипломирањето(додека не ме виде од славењето :) )...Горда сум на тебе(И јас тебе те сакам мамичко:pipi:)
..ова мислам дека го имам кажано досега..

Но денес некој што воопшто не го познавам го направи најубавото досега за мене.Ми го врати новчаникот кој вчера ми го украдоа,нормално без пари но со личната карта внатре и ми ги скрати маките по бирократскиве канцеларии.
Ти благодарам повторно,има и чесни луѓе

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Кога се запишував на факултет таткоми ме седна и ми рече. Синко што и да правиш кај и да си сакам да знаеш дека дома вратата секогаш ќе ти биде отворена без разлика каков човек одбереш да станеш.

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Мајка ми зошто ме родила.
Мојата поранешна девојка,за едно "Те Сакам",кажано толку мило што кога го чув ми затреперија нозете.Секогаш ке го паметам тоа.
Една другарка,знае која,за една свилена тантела(мислам дека така се вика)...баш ми се свига...:smir:

Ред хот!

***candy girl***
Член од
6 март 2007
Мислења
593
Поени од реакции
12
Честитање на роденден од една особа,во исто време на три различни начини...мислев дека ќе прснам од среќа:pipi:

С

Сатори

Гостин
~*~

Мојата најдобра пријателка, Викица, доволно е тоа што само ме сака и е тука кога светот се руши.
Кога животот ми беше пред колапс, кога имав проблеми со се што може да се нарече проблем, кога сите ми велеа „силна си ти“, таа ме држеше за рака и велеше „исплачи си се“.
Викице, сонце мое најубаво, да знаеш само колку многу те љубам т.е. знам дека знаеш!
:angel1: Ти си мојот ангел!

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Најубавото нешто и го направи и го кажа:wub:
Никогаш нема да заборавам кога дојде утрото, иако беше уморен од патот, за да ми кажеш добро утро.:back:

С

Сатори

Гостин
~*~

Најубавата работа т.е. една од убавите работи кои ми ги кажа еден пријател денес:

Ти си најпаметна меѓу најпаметните и најлуда меѓу најлудите, затоа те ценам.

:hihih:

Kajgana Shop

На врв Bottom