Најубавото нешто што некој го кажал или направил за вас!

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Si se zdebelil- od pred edne mesec e muabetot ama takov komplimet do sega ne sum dobil! Pa prv pat e mora da se spomene!:vozbud:

anathestar

...Зима*Снег...
Член од
25 јули 2007
Мислења
269
Поени од реакции
3
Кога онака искрено, горд ми рече:Те сакам! Ќе направам се за тебе, знам дека ти сметаат цигарите и ќе се откажам. Иако не му ветив ништо, сепак ми рече. Толку беше искрен и до ден денеска си го држи ветувањето. Толку звучеше убаво... не го сакам, ама сепак си се надева и повеќепати ми ја има покажано љубовта. Хммм, најубавите нешта токму тој гиима направено за мене!

Член од
25 ноември 2007
Мислења
277
Поени од реакции
193
nesto najubo so se desilo za mene e to so moite me izrasnaa me napravija dete so cvrst karakter resitelen i mn mn mn sum mu blagodaren za toa !
Lav u! damn i'm good!:D:D

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
Mnogu ubavi raboti se napraveni za mene i uste se pravat.No moram da kazam deka sum blagodarna na majaka mi i brat mi koi celo vreme se do mene i me pdrzuvaat vo se.I seuste pravat ubavi raboti za mene.No moram javno da se zablagodaram na tatko mi,Koj poveke go nema,zatoa sto me napravi toa sto sum i sekogas me nasocuvase vo zivotot.Zatoa denes se gordeam so samata sebe.

Narkos

...::enter my mind::...
Член од
12 април 2007
Мислења
677
Поени од реакции
5
еден другар неодамна
со тебе се каравме, ти се лутев, ама пак сме блиски ко браќа. Тоа е така зашо ти си свет човек. Никогаш не си себичен и другите ги ставаш на прво место....

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
228
Брат ми, кога ми подари лижавче исечено од хартија и обоено со фломастери и на него пиша дека е најголемо извинување на светот.

anathestar

...Зима*Снег...
Член од
25 јули 2007
Мислења
269
Поени од реакции
3
Брат ми, кога ми подари лижавче исечено од хартија и обоено со фломастери и на него пиша дека е најголемо извинување на светот.
Колкав е брат ти?!

Моите 2 најверни другарки... кога најмногу ми требат секогаш се тука. Најубавото кажано од нив:"Tе сакамe иако си лошотија по потреба, секогаш ќе бидеме тука за тебе!" Love them soooo much!

--**ЕмА**--

take me as i am
Член од
14 ноември 2007
Мислења
380
Поени од реакции
11
Кога направив една многу голема глупост и згора на се место да ќутам го испровоцирав уште толку татко ми и коа ми срипа ... СЕСТРА МИ ВРЗ МЕНЕ ЛЕГНА и сирота појше си го доби него мене :) :(
и коа другарката што си ја сакам најмногу на свет застана до мене кога сватив вистина дека сите се лицемери....

petar_joker

OLD ROCKER
Член од
5 септември 2007
Мислења
1.249
Поени од реакции
57
Па не ми текнува баш на најубавото нешто што го направил некој за мене. Еве ќе одвојам едно: Пред неколку години со другари бевме Горица1, и јас ко шо сум бељаџија, нишав една педалинка и таа се наведна малку, па да не беа другариве во близина, ќе имаше една будала помалку во светов.

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Најубавото нешто што го направил за мене е една моја пријателка која што кога и да ја побарав секогаш ме дружеше а сепак сме само пријатели:)

Истата пријателка ги има кажано неколку од најубавите нешта што ми биле кажани до сега:)

Член од
18 ноември 2007
Мислења
609
Поени од реакции
41
:helou: Koga mazot mi, posle dolgi god brak ,mi rece :koga bi se vratil vo mladosta povtorno bi se ozenil so tebe.:toe: :smir: :smir: :smir:

С

Сатори

Гостин
~*~

Дечко ми денес додека седевме на клупа и се смрзнувавме, ме погали на лицето и ми рече: Ти си таа.
Нема ништо поубаво од тоа чувство, не постои нешто што може повеќе да ме направи среќна. :angelcic:

Kajgana Shop

На врв Bottom