Најубавото нешто што некој го кажал или направил за вас!

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
Godfather напиша:
а бе Aleee знајш дека сме ко браќа а ко ќе ти се расипит кажи ќе ти купам нов или ако си го сакаш тој ќе ти го напрам.

Ама и јас нема да го заборавам изненедувањето што ми го спреми за 18-от роденден
за тебе секогаш, и се, нема проблем

Dark Angel

Unfaithfull to life...
Член од
14 јули 2006
Мислења
1.081
Поени од реакции
6
Najubavo kazano: Abe tike edno rasipano, znaes li kolku te sakam?

A napraveno, mnogu raboti napraile, ne gi dvojam. Gi sakam site...

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
Кога на 18тиот роденден точно во 00:00h на врата ми се појавија другарите со торта (во вид на број 18) во рацете и со песната хепи брдеј. Ми значеше тоа што сите ги одложија своите обврски за да бидат со мене цел ден иако знаеја дека роденденот ќе го славам подоцна сепак тие тој ден целосно ми го посветија на мене.

Marinka

~petit etoile dans mon coeur~
Член од
7 март 2007
Мислења
590
Поени од реакции
2
Хмммм, беше убав ден ај јас бев облечена мислиш лето е :). А арно ама заврна. Ми се јави да ме слушне, да праша дали има со што да си дојдам дома. Немав, и :love2:дојде по мене, се намачи само за да не се смрзнам и тоа самоиницијативно. Не верував дека ќе помисли на тоа, преубаво се почувствував. Мислиш којзнае што се десило :)

a n g e l c e

^ Poison Girl ^
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.202
Поени од реакции
5
нешто многу убаво се случи на мојот роденден

отидов да славам кај што славев но мојот дечко беше у Ск. имаше испити наредната недела и ми рече дека нема шанси да си дојде и дека му било жал знаете филмчиња ми врти и секако јас поверував (многу е вешт во љажењето а и се така неиспланирано се случи роденденот го закажав во 5 до 12 шо се вика) па така јас си пречекувам гости сите ме прашуваат каде е јас уште посигурна дека навистина нема да дојде
во еден момент двајца негови другари ми честитаа и ми рекоа „ИМАШ УШТЕ ЕДЕН ПОДАРОК АМА ТОЈ Е НАДВОР ДОЈДИ ДА ГО ЗЕМЕШ МНОГУ Е ГОЛЕМ НЕМОЖЕМЕ ДА ГО ВНЕСЕМЕ ВНАТРЕ“ И ја така си излегувам и што да видам дечко ми стои со подарок во раце
леле почнав да плачам од срека потоа си поминав многу убаво
така да сите беа изненадени од неговото пријатно супрајс :vozbud:

^Cutie^

*Charming Princess*
Член од
22 март 2007
Мислења
869
Поени од реакции
1
a n g e l c e напиша:
нешто многу убаво се случи на мојот роденден

отидов да славам кај што славев но мојот дечко беше у Ск. имаше испити наредната недела и ми рече дека нема шанси да си дојде и дека му било жал знаете филмчиња ми врти и секако јас поверував (многу е вешт во љажењето а и се така неиспланирано се случи роденденот го закажав во 5 до 12 шо се вика) па така јас си пречекувам гости сите ме прашуваат каде е јас уште посигурна дека навистина нема да дојде
во еден момент двајца негови другари ми честитаа и ми рекоа „ИМАШ УШТЕ ЕДЕН ПОДАРОК АМА ТОЈ Е НАДВОР ДОЈДИ ДА ГО ЗЕМЕШ МНОГУ Е ГОЛЕМ НЕМОЖЕМЕ ДА ГО ВНЕСЕМЕ ВНАТРЕ“ И ја така си излегувам и што да видам дечко ми стои со подарок во раце
леле почнав да плачам од срека потоа си поминав многу убаво
така да сите беа изненадени од неговото пријатно супрајс :vozbud:
Малеееееее да јас се сеќавам на тава...Малееее ного беше убаво!!!!! :vozbud:

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
"Верувај ми,вистинска реткост е да се има човек ко тебе и среќна сум"
Ти текнува? :)

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
„..Ти си најубавото нешто шо ми се случило во животот!“

mUv@ ThE DoGg

oLd ScHoOl PerSoN
Член од
29 септември 2005
Мислења
363
Поени од реакции
5
кога од личноста што најповеќе ја сакам на цел свет - го слушнав мислењето што го има за мене, дури и солзи ми дојдоа :)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.712
Поени од реакции
13.404
Љубовта. Ми го смени текот на животот кон подобро, и ме прифати таков каков што сум.

M

**MEMORY**

Гостин
Се што кажува за мене, се што прави за мене...ми го прави светот розов. Среќа е да имам личност како него покрај мене.:back:

Pretty bItCh

..::feel the ♥::..
Член од
20 септември 2007
Мислења
317
Поени од реакции
1
ooo pa ima mn luge sto mi imaat kazano ubavi nesta..a za dela isto taka.nemozam da se pozalam:)ama takov coek sum ne pagam na takvi stvari i ne mi znacat mnogu!neznam zoso e taka....cudna rabota:vozbud:

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Факатката и Бети..... доволно е само шо постојат :back:

Antagonist

Systematic Victory
Член од
7 април 2007
Мислења
842
Поени од реакции
41
"Те мразам толку многу колку што некогаш сум те сакала" ....
Така да знаев колку многу ме мрази ..па преку тоа дознав колку во суштина ме сакала.(нели топче)

Kajgana Shop

На врв Bottom