Најубавото нешто што некој го кажал или направил за вас!

ЅОНЕ

сакам скопско
Член од
25 јануари 2007
Мислења
588
Поени од реакции
31
Најубавата работа
НАПРАВЕНА - ТАТКО МИ (мене):baeh:
КАЖАНА - СЕСТРА МИ (на дада бебето):kesa:

Член од
10 февруари 2007
Мислења
647
Поени од реакции
28
Кога ми рече: Жиле те обожавам!

ForFokSake

The Only Thing To Fear Is Running Out Of BEER !
Член од
26 јануари 2007
Мислења
429
Поени од реакции
0
najubavoto nestho sto mi se desilo ili nekoj sto go naprail za mene e toa shto sum doshol na ovoj svet...t.e. shto me rodila majka mi i me naprail tatko mi vakov lepotan xD

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Мама.....цел живот е тука за мене, женава ако треба ќе се утепа од работа, со денови нема да спие само за мене да ми погоди, напати страшно ме нервира ама срцка е бе :smir:

Ае да, и ми го направи ќефот пиевме пивце у младински накај 9-10 навечер :icon_bigg

Член од
5 април 2007
Мислења
252
Поени од реакции
4
Najubavoto nesto sto go kazale za mene jas sigurno ne sum go cul,bidejki taka e najubavo,a najubavoto nesto sto mi go imat napraveno e toa sto moite roditeli me donele na ovoj svet.

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
948
Најубаво нешт за мене што некогаш ми е кажано е кога пред 7 ипол години еден другар ме праша дали сакам да играм Кантер што до ден денеска сум зафатен со тоа....

:eek:lee:

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Goddess шоубаво гушкање ми опна на школо, ми фалеше таква прегратка, топла.... многу многу не гушкам, ама сакам да ме гушкаат :icon_bigg од премногу често практикување со другаркиве премина у механичко гушкање, а мама дома повеќе ме гњави отколку шо ме гушка... :icon_frow
- И плус ружичка ми поклони :smir: :helou:

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
нешто најубаво што некој го направил за мене е пред 2 години кога еден другар ми го посвети турнирот и пехарот што го добивме како победници на еден турнир по фудбал и ке сум му вечно благодарен за почита.
а нешто убаво кажано па што знам другариве кога ке ме наречат е стварно си во мозокот тик тик ..

Gadfly Baba

Registered Loser
Член од
20 февруари 2007
Мислења
997
Поени од реакции
21
Најубавото нешо што ми е речено е "отворен ти е патентот"
Најубавото нешо со некој ми го напраил...ми го отвори патентот :D

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
"Иии, ама си ослабел.." - пред 3 години.. :)
Шала.. има други, многу побитни/поубави, ама ме мрзи сите да ги пишувам.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Сонцето мое...ми прости,што можам повеќе да побарам?!

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
:wub: Јас, си спуштив ролетна преѓе за да не ми бие сонцето во очи.

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
најубаво нешто што некој го направил за мене беше пред една година кога ми се расипа мобилниот и godfather ми го даде неговиот телефон и ми рече земи го и врати ми го кога ќе ти се расипит

Член од
22 февруари 2007
Мислења
240
Поени од реакции
3
Aleee напиша:
најубаво нешто што некој го направил за мене беше пред една година кога ми се расипа мобилниот и godfather ми го даде неговиот телефон и ми рече земи го и врати ми го кога ќе ти се расипит
а бе Aleee знајш дека сме ко браќа а ко ќе ти се расипит кажи ќе ти купам нов или ако си го сакаш тој ќе ти го напрам.

Ама и јас нема да го заборавам изненедувањето што ми го спреми за 18-от роденден

Kajgana Shop

На врв Bottom