Најтажна сцена (Темата содржи спојлери)

almostanangel

...за малку =)
Член од
22 декември 2008
Мислења
121
Поени од реакции
13
Крајот на ''Requiem for a dream'' - нешто што ме држеше неколку дена во бесознание...Морбидно, чудно, гадно, тажно, одвратно... Се во едно!

Член од
28 декември 2009
Мислења
96
Поени од реакции
1
scenata od 300.koga vo zitoto eden od volnicite i nosi parce od kosata na leonidas na zenamu i sinot..u pozadina ide verzija na zajdi zajdi.strava.ne en tazno no e mokna scenata.

Lady Gaga*

«3 Him!
Член од
4 јануари 2010
Мислења
293
Поени од реакции
19
Од филмот Титаник бродот кога потонува ... :(

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
“Животот е убав„ . пред последната сцена, при крај кога ќе го фатат и иако тој знае дека ќе го убијат, сепак пред синот се прави дека се уште игра игри. жалосно.
ми текна и на друг филм само за жал не знам како се вика. маж, жена и имаат три деца од кои тоа средното на возраст од 2-3 години ќе се изгуби на аеродром или така нешто и после 10 години ќе го пронајдат ама тој ќе не може да се навикне да живее со нив па секоја вечер ќе бега кај тој човекот што го нашол уште како мал. и детево е цврсто убедено дека тој си му е татко, па не сака да оди кај вистинското семејство. има повеќе тажни сцени тука. дури ни на крајот нема баш да се всели кај нив.
сега ми текна и овој како се вика: The Deep End of the Ocean, конечно го пронајдов филмов :pipi:

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Последната епизода од 4-та сезона на Хаус, кога Амбер е на бај пас и умира а Вилсон лежи покрај неа и се простуватт. фак.....

Член од
10 октомври 2009
Мислења
502
Поени од реакции
113
...Крајот на I walk to remembeR.. Лелееесе изнаплакаф!!:kesa:
Значи сеа двојка што премногу се сакаат и оваа ќе му рече нешо као готово е свати ме...и Овој зашо она рак има..:nesvest:.
И овој ќе се бори со нејзе али пак на крај ќе умре..:tapp:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Сцена од филмот Роки 6 каде што Роки му зборува на Поли за ѕверот внатре во него, многу тажна сцена:

nameleess

N/a
Член од
9 јануари 2010
Мислења
299
Поени од реакции
25
од lovestory 1970 кога Оливер дознава дека Џени е болна од леукемија и ко ја загнруа подолго од обично... a и ко легнуа до неа во болничкиот кревет пред да умре :S

H

^HITMAN^

Гостин
Од According to Jim кога Jim дознава дека Andy му го изел сендвичот и кога и плаче на Cheryl.:vozbud:

К

Кики.

Гостин
дневникот на Ана Франк - кога ке умре и кога татко и ке го најде дневникот,
Титаник - кога умира леонардо,
the notebook - кога алис нема да се секава на ноа
a walk to remember - кога умира девојката
ццц голема плачка сум била јас :jaj:

Член од
21 декември 2009
Мислења
2
Поени од реакции
0
ја читав темава од почеток и викам, абе како на никој не му текнува на AI, закон филмче, само мислам дека ја утна сцената...кога на крајот малото роботче заспива до мајка му ептен прави sad филинг. У 8мо одд се иам скапано од плаченје на таа сцена, а и сега да ја гледам најверојатно ке се репризирам.

Ne samo koga zaspiva,tuku i celiot posleden den sto David(mislam taka se vikase robotceto) go pominuva so majka mu i so mecenceto e navistina Heartbreaking.

Kajgana Shop

На врв Bottom