almostanangel
...за малку =)
- Член од
- 22 декември 2008
- Мислења
- 121
- Поени од реакции
- 13
Крајот на ''Requiem for a dream'' - нешто што ме држеше неколку дена во бесознание...Морбидно, чудно, гадно, тажно, одвратно... Се во едно!
сега ми текна и овој како се вика: The Deep End of the Ocean, конечно го пронајдов филмов“Животот е убав„ . пред последната сцена, при крај кога ќе го фатат и иако тој знае дека ќе го убијат, сепак пред синот се прави дека се уште игра игри. жалосно.
ми текна и на друг филм само за жал не знам како се вика. маж, жена и имаат три деца од кои тоа средното на возраст од 2-3 години ќе се изгуби на аеродром или така нешто и после 10 години ќе го пронајдат ама тој ќе не може да се навикне да живее со нив па секоја вечер ќе бега кај тој човекот што го нашол уште како мал. и детево е цврсто убедено дека тој си му е татко, па не сака да оди кај вистинското семејство. има повеќе тажни сцени тука. дури ни на крајот нема баш да се всели кај нив.
оуу да оваа како мал ми наслози очи :nesum:
ја читав темава од почеток и викам, абе како на никој не му текнува на AI, закон филмче, само мислам дека ја утна сцената...кога на крајот малото роботче заспива до мајка му ептен прави sad филинг. У 8мо одд се иам скапано од плаченје на таа сцена, а и сега да ја гледам најверојатно ке се репризирам.
Ne samo koga zaspiva,tuku i celiot posleden den sto David(mislam taka se vikase robotceto) go pominuva so majka mu i so mecenceto e navistina Heartbreaking.