Најтажна сцена (Темата содржи спојлери)

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.742
Поени од реакции
18.491
Спомната е сцената и други делови од AI неколку пати до сега и од мене па и од други..Феноменален филм.

The Dude

Лајно
Член од
25 мај 2009
Мислења
502
Поени од реакции
321
Има многу такви сцени, али прва која ми доаѓа на памет е од Вовед во анатомија на крајот од 6 сезона. Нели автобус ќе го прегази Џорџ и никој нема да може да го препознае и кога на раката на Меридит ќе напише 007, таа ќе сфати дека тоа е Џорџ и потоa следува О God, O God!!!!!!!

Во Џуд, кога Кристофер Еклстон и Кејт Винслет ќе ги најдат децата мртви. Тоа беше ухххххххх, ужасно.

И за крај во шпанскиот Пријатели кој одеше на МТВ1 пред едно 5-6 години кога Цесар ги изгуби нозете.

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Титаник-Кога Роуз го пушта Џек во водата
Еревеј-Смртта на Миа
:wink:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.650
Поени од реакции
34.073
Koга му умира ќерката на Џон Кјузак по втор пат во раце, 1408.
Крајот на American History X.
Kрајот на Requiem for a dream.

Oвие ми прелетоа низ глава.

О, и Marley and Me ме натажи, кога умира кучето.

Д

ДаркхарТ

Гостин
Мене ми е најтажно кога Снежана умира и седумте џуџиња околу неа плачат. Посебно делот кога Лошко се наведнува над едно друго џуџе и почнува да плаче силно :cry:

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Kрајот на Man On Fire кога се предава себе во замена за киднапираното девојче.

Eден од најдобрите филмови на сите времиња!

I

Intex

Гостин
Единствената сцена и која воопшто ми се допадна од четвртата сезона на Хироус, а воедно и најтажната. Сцената кога Нејтан му го препушта телото на Сајлар. Уф, колку тажно, коа ми текнува, уште ми паѓа жал.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.472
Последната сцена од Agora која нормално нема да ја пастирам зошто е последна (спојлер).

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Нешто што не беше толку тажно, барем не го доживеав како такво а ми е најтазе - последната сцена од последната епизода од 4тата сезона на Декстер... уф

И да нешто од погоре - Man on Fire, кога Дензел им се предава за да се размени со малата Пита, колку е само таа сцена тажна а и восхитувачка, со неговиот живот спасува млад живот кој што премногу го засака... им се даде а сепак не ;)

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.230
Поени од реакции
30.447
Во 1001 ноќ кога таа женската умре од шамар.
И на Бандини кога умре кравата.

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
Кога мајка му на Дамбо го лула преку решетки :icon_frow

Kajgana Shop

На врв Bottom