Најтажна сцена (Темата содржи спојлери)

Sprite

Bayern Fanatic
Член од
23 јули 2007
Мислења
447
Поени од реакции
36
Од Бенџамин Батон коке е веке дете, како станвит бебе и на крајот коке умират.:(:(

Член од
31 јануари 2009
Мислења
258
Поени од реакции
12
Од Бенџамин Батон коке е веке дете, како станвит бебе и на крајот коке умират.:(:(
би додал и крајниот дел

еден од ретките филмови шо ме имаат донесено до стадиум да пуштам солза *_*

Член од
11 август 2008
Мислења
36
Поени од реакции
6
Најтажен филм ми бил 8-та миља, стварно еден од најдобрите филмови што сум ги гледал.
За сцена има многу, но единствена каде што сум пуштил солзи е од филмот Mission to Mars (2000 и некоја е), каде што на крајот Гери Синис ќе влезе во таа пирамидата и ќе почне собата да се полни со вода, но сепак ќе може да дише. Нема некои умирања, удирања од ѕид и слично, али сепак многу ме потресе.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
“Животот е убав„ . пред последната сцена, при крај кога ќе го фатат и иако тој знае дека ќе го убијат, сепак пред синот се прави дека се уште игра игри. жалосно.
ми текна и на друг филм само за жал не знам како се вика. маж, жена и имаат три деца од кои тоа средното на возраст од 2-3 години ќе се изгуби на аеродром или така нешто и после 10 години ќе го пронајдат ама тој ќе не може да се навикне да живее со нив па секоја вечер ќе бега кај тој човекот што го нашол уште како мал. и детево е цврсто убедено дека тој си му е татко, па не сака да оди кај вистинското семејство. има повеќе тажни сцени тука. дури ни на крајот нема баш да се всели кај нив.

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
Од Gladiator последните сцени кога умира .... со музиката од Enya .. и после тоа говорот од црнецот ... пиштам!!!! :(

Член од
9 декември 2009
Мислења
57
Поени од реакции
1
I mene :( , mnogu tazen film...
i mene isto taa scena mi e mn tazna

hmmm jas kako mala ne placev,sega stanav nesto mnogu custvitelna taka da placev koga umre pru u volshebnicki i 2-3 epizodi posle toa koga neznam pajper se pretvori u nesto i koga se ubi od placenje na grobot na pru...
i mnogu imam placeno na big girls don't cry koga taa tipkata ne mi tekinja kako se vikase kje ja najde drugarka i so iseceni veni...
ja pa placev ka zavrsi volsebnicki :pos2:

Џ.

Ќутам на различни теми!
Член од
14 јули 2007
Мислења
868
Поени од реакции
183
Oд филмот A lot like love.
Сум плачела како мало дете на оваа сцена.

OmarSpears

Stelar
Член од
11 декември 2009
Мислења
1.408
Поени од реакции
3.316
Коа умре мајка му на Бамби. Толку тажна музика немало...

Иако мајка му е крива (зашто стара магарица е, сепак знае коа е ловна сезона) сепак е тужно сето ова...

E Dark King sega me presmea...

hmmm jas kako mala ne placev,sega stanav nesto mnogu custvitelna taka da placev koga umre pru u volshebnicki i 2-3 epizodi posle toa koga neznam pajper se pretvori u nesto i koga se ubi od placenje na grobot na pru...
i mnogu imam placeno na big girls don't cry koga taa tipkata ne mi tekinja kako se vikase kje ja najde drugarka i so iseceni veni...

Член од
9 декември 2009
Мислења
57
Поени од реакции
1
ja imam placeno na troja ka paris go ubiva ahil mn tazna scena pa na titanik scenata so djek pa na the notebook i walk to remember

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.230
Поени од реакции
30.447
The last of the Mohicans е доста тажен филм кој има многу тажни сцени. Посебна е онаа кога го убиваат Ункас и девојчето се самоубива по него

Исто и зелената милја. Кога неправедно го убиваат црнецот кој е пратен од Господ

Многу имам плачено на Пасија од Мел Гибсон кога го мачат Исус

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Ја нема крајната сцената на јутуб од Powder филм со Jeff Goldblum.

Член од
14 септември 2007
Мислења
118
Поени од реакции
5
6то сетило....незнам зажто ептен тапа ми беше коа умираше Брус Вилис

Kajgana Shop

На врв Bottom