Најлоши и најглупави филмови

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.543
Поени од реакции
42
Тоа задебеленото. Штооооооо...???? :nesvest:

Нешто грешка да не си... Навистина на овај мислиш -> Lost in Translation (2003).
Ако е тој, тогаш зошто тој го сметаш за (нај)лош?
Точно тој,филмот ми е тотална катастрофа - актерот го мразам,приказната ми е крш,драми не обожавам и се на се - филмот ми е пропаст :toe:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.649
Поени од реакции
59.607
Тоа задебеленото. Штооооооо...???? :nesvest:

Нешто грешка да не си... Навистина на овај мислиш -> Lost in Translation (2003).
Ако е тој, тогаш зошто тој го сметаш за (нај)лош?
Затоа што е (нај)лош.

Точно тој,филмот ми е тотална катастрофа - актерот го мразам,приказната ми е крш,драми не обожавам и се на се - филмот ми е пропаст :toe:
Ја од друга страна пак го обожавам актерот, актерката е многу згодна ама филмот 2 години траеше едно време мислев дека нема никогаш да заврши. А заборавив, сакам и драми.

Него ова што беше, драма ли беше... ме уби монотонија... можеби тоа била и целта на авторот...

Единствено што вреди од филмот е насловот. Онака супер, мислев ќе биде филмиште. На трејлерот имаше една смешна сцена, онаа кога снимаат реклама со јапонците. Испадна после дека таа била и единствената смешна сцена во филмот.

It sucks!

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Ех сеа. Тоа што филмов можи да се викал Монотонија е една работа. Ама најверојатно тоа и била целта на авторот. Влијае на гледачот, се постигнува одереден ефект.
Зеде и оскар за сценарио.

По жанр влегува во драма (жена режисер не прави друг тип филм), и спореден со новиве драма филмови што се прават последниве години е сепак исклучок. Од мене би имал 7-7,5/10

The One

Оној шо ќутит а све знајт
Член од
16 март 2008
Мислења
189
Поени од реакции
39
Дефинитивно најлош филм на сите времиња е Arachnia, филмчево направено со 4 актера и со 5 пајаци-кукли на кои можат конците да им се видат во секое време
Оценка -35 :vozbud:

Член од
6 декември 2009
Мислења
235
Поени од реакции
18
Seed of Chucky- Мислам...врвот! Е**чот Чаки што е** се живо и убива се диво :uvo:

Dude, where's my car?- Нека не ве интересира... Нема ни да дознаете:nesvest:

Vacancy- Досаден ми беше многу... И темен, нишо не се глеа, а и нема мн да се види...

Zombie Strippers- Името си кажува се:tapp:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Лост ин транслејшн е одличен филм, најверојатно се работи за еден од ректите случаи на спој на околности што те навеле на тој заклучок. Иначе генерално филмот е добар во најмала рака.
Сепак ствар на укус би рекол.

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
Мортал Комбат 2 (невидена катастрофа), Зодијак (2ипол сата НИШТО), римејкот на Вили Вонка од Тим Бартон (детски филм, а Џ. Деп изгледа некако језиво и по малку на Мајкл Џексон; на Џин Вајлдер у оригиналот може вода да му носи), Бетмен & Робин (се заинатив еднаш ќе го гледам до крај колку и да е глуп, ама пак не успеав :), The Descent, The X Files 2, The Crow 3 i 4, Wrong Turn 2...Па оној ФИлмот со Шварценегер кога ќе биде труден ееееј кој идиот ли го одобрил само тоа сценарио ццц....

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.985
Поени од реакции
7.128
Некни го гледавме со цимерот Push(2009) и на 60-70% од филмот си се погледнавме еден со друг и рековме: Што по ѓаволите е смислата на филмов? Тапа невидена! :tapp:

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.163
Поени од реакции
6.040
Најглуп филм што го имам гледано е Epic Movie (мислам така се викаше) и претставуваше пародија на неколку филмови меѓу кои Вили Вонка, Нарниа, Хари Потер, Пиратите од Карибите и други. Проблемот е што пародиите треба да бидат смешни, а филмов е далеку од тоа... :tapp: Не ми се верува дека два саата од животот потрошив на тоа говно... :kesa:

Epic Fail треба да се вика филмот!

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Sleuth.
Don't watch this.Во цел филм има само двајца глумци ако можам така да ги наречам, и цело време разговараат.По досадно не може да биде.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Според некои критичари ShowGirls и Striptease спаѓаат во најлоши филмови :tapp:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.723
Поени од реакции
13.449
Коцка (не знам веќе ни кој дел го глеав ама еден беше), Сфера со Шерон Стоун и мислам Дастин Хофман. Јака постава во сосема слаб и евтин филм. Тука би ги додал сите продолженија слични на американска пита и Scary movie. Сепак оригиналите си се оригинали иако тој тип на комедија е крајно дегенеративен. Би го ставил и Атила од историските оти од историја ни И нема. Пази сцена - Хуните и „западњаците“ се тепаат а овие двајцава - Атила и Аецие (Aetius) си праат муабет ко да се на битпазар.

Kajgana Shop

На врв Bottom