- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 26.329
- Поени од реакции
- 43.112
Дион го заборави, најелитниот.Елитни се рестораните на кеј - до трговскиот центар. Plaza de Toros, Irish Pub и останатите на таа страна.
Дион го заборави, најелитниот.Елитни се рестораните на кеј - до трговскиот центар. Plaza de Toros, Irish Pub и останатите на таа страна.
OMG, девојче немаш шетано доволно по градов. Дистрикт во Мериот е класа над овие места. Венето во Сити Мол исто така. Камник па да не праиме муабетЕлитни се рестораните на кеј - до трговскиот центар. Plaza de Toros, Irish Pub и останатите на таа страна.
Кога си бил веќе таму, и Етно Бар заобиколи го со широк круг, овај помини низ него со трчањеДенес бев во кубанскиот на ручек.Толку лоша храна што можам слободно да кажам сендвич од ројал бургер е предобар.Никад више во кубански!
Сигурно не во најелитните ресторани.Дали некој знае каде и дали пее некаде Вики Среброва.
Не е лош Етно Бар. Истиот газда е од Кубанскиот. Храната во Етно Бар е добра, а за Кубански не знам. Не сум пробал таму.Кога си бил веќе таму, и Етно Бар заобиколи го со широк круг, овај помини низ него со трчање![]()
Еднаш бев таму со газдата на Коузон, храна ТоБ, услуга уште подобра.Не е лош Етно Бар. Истиот газда е од Кубанскиот. Храната во Етно Бар е добра, а за Кубански не знам. Не сум пробал таму.
Ана Кристи е симпатично место, со добра скара и според мене, одлични колбаси. Ама, некако не ми делува елитноПробајте во Ана Кристи во Лептокарија. Храна топ. Услуга исто добра.
Бев и супер е храната и цените.Замерка имам што е топло и не вложуваат во оние прскалки да ладат .Има вентилатори а горе е церада и прави спарнина.Пробајте во Ана Кристи во Лептокарија. Храна топ. Услуга исто добра.
Едно време, некаде 2010-2011 ни беше како канцеларија, таму држевме состаноци, интервјуа за работа, водевме гости....Пред некој ден бев во лептокарија во Старо Буре.Гостилница просек со убава храна (препорачувам полнето пилешко) со амбиент добар и цени мн пристојни.Овие на кеј (повеќето) не нудат ништо посебно а се мн скапи.
Лично за мене елитно место е ресторан кањон матка, венето во сити мол и дежа ву во аеродром.Останативе тек тук би кажал места со убава храна.Едно време, некаде 2010-2011 ни беше како канцеларија, таму држевме состаноци, интервјуа за работа, водевме гости....
Никогаш немало промашување, храна и пијалоци топ.
Е сега не е елитен ама е квалитетен.
Незнам јас кои ви се критериумите за елитен? Па во тоа спаѓа од местоположба, мебел, парсонал, програма, храна до гости.
Кога ќе ми текне дека нашава сегашна елита е 90% сељачана и малограѓани, се замислувам над класификацијата на местата....