Што е чудно?Матура во Бургер Кинг![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Најјак еј! Бургер Кинг!!!
На запад така се прави матура.
Што е чудно?Матура во Бургер Кинг![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Најјак еј! Бургер Кинг!!!
Што е чудно?
Само на Балканот постојат кафани. Како може матура во кафана, а да не може во Бургер Кинг?Definiraj zapad slucajno da ne sme te sfatile ubavo...
За Љуц не се смееш, ама Бургер Кинг ти е смешно.Може да се затвори форумов, го допревме дното во секакво постоење.
Матура во Бургер Кинг.
Матура.
Во Бургер Кинг.
Само на Балканот постојат кафани. Како може матура во кафана, а да не може во Бургер Кинг?
Ти се смееш, ама и тебе некои од поразвиените земји ти се смеат во биртии што одиш и пиеш ракија.
А, за алкохол како прават? Секој гостин си носи сам па после преку Венмо им враќаат домаќините по 50 долари?Што е чудно?
Види, лапсуз ти е ова со Бургер Кингов ама ништо страшно (може да помине само детски роденден)... Инаку бев на некоја матура лани во Скара бар. Сосема солидно. Не знам какви е со цените, ама храната е пристојна, просторот е таман.Само на Балканот постојат кафани. Како може матура во кафана, а да не може во Бургер Кинг?
Т
Ova ednas i nikogas poveke!Само на Балканот постојат кафани. Како може матура во кафана, а да не може во Бургер Кинг?
Ти се смееш, ама и тебе некои од поразвиените земји ти се смеат во биртии што одиш и пиеш ракија.
Автоматски споено мислење:
За Љуц не се смееш, ама Бургер Кинг ти е смешно.
Ти изгледа си кафански човек.![]()
Од толку многу, Дион?Епа има многу Два Елена,Дион,Македонска Куќа... итн
Па дион е скап а и гледам само елитни луѓе одат тамуОд толку многу, Дион?![]()
ахаПа дион е скап а и гледам само елитни луѓе одат таму
Елитни луѓе во Дион?Па дион е скап а и гледам само елитни луѓе одат таму
Ja сум елитен човек и никад не идам у Дион.Па дион е скап а и гледам само елитни луѓе одат таму