Најдраг/најскап предмет што го имате изгубено?

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Мобилен имам изгубено и сега на одмор купаќите некаде ги изгубив. Многу убави ми беа :(:(:(:(

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Леееј ова не ни вреди да го пишам ама само на ова ми текнува. Не дека ми беше драго или пак скапо ама памтам дека во хотел изгубив онакви што се паѓаа во чипсови сијалички едни. Како и да е само тоа памтам дека сум изгубил другиве работи си ги пазам.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Ретко губам работи (пу пу да не се почудам) ама памтам ко помал си загинав една капа што ја имав добиено на подарок и ја сакав многу.

Lorddd

Титула - Лорд
Член од
18 март 2007
Мислења
1.067
Поени од реакции
53
Мобилен :( А само што беше ми го донел татко ми...

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Најдраг ми беше едно мн убоо пенкало што ми го донесоја од Англија и прв ден го однесов у школо и го загубив и ден денеска ми е криво:nesum: а за најскап ќе се случењеше пред некој ден да го загубил моб ама го најдов и тоа у патикете :pos: и тоа реков ај ќе идем надвор да го барам по путот кј шо идев најк дома и ги зеам патикете да ги облечем и гкедав у нутра мобилниот :pos: а тоа како стигнал таму неам појма :pos:

Mag_sk

••• dreamer •••
Член од
8 октомври 2008
Мислења
43
Поени од реакции
0
Нема шанси да изгубам нешто.
16 очи отварам..:icon_eek:

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
завчера си забораив у кафич Zippo а многу јако беше

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Дигиталецот кога си го изгубив со сите слики од последното патување ее жива се изедов:nesvest:

LovedGirl

M`agapas? S`agapw polu!
Член од
17 септември 2008
Мислења
127
Поени од реакции
11
Pa nisto vredno do sega ne sum izgubila , ednas se sekavam trebase da kupam sliki4ki od ``Kasandra`` imav 20 denari i togas gi izgubiv i mi bese mnogu krivo :vozbud::vozbud::vozbud:

GoGo*

LSS
Член од
10 јуни 2008
Мислења
564
Поени од реакции
18
Мобилниот кој никогаш не го најдов :nesum:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
најскап-мобилен
најдраг-упаљач со форма на шише мартини што ми го поклони првата женска!(поточно ме налути и го фрлив, и после го барав цела вечер) идиот:nesvest:

Член од
23 ноември 2008
Мислења
6
Поени од реакции
1
ohoooo mnogu raboti.......mnogu sum neodgovorna

2 mobiln, (posledniov N95, ke umrev) USb 2Gb.,pari obavezno na iskacanje gubam, ili pa ne se sekavam na so sum potrosila, na vremeto aparat izgubiv, kupaki si zaboraiv na odmor novi mnogu mi bea ubavi :(

Kajgana Shop

На врв Bottom