Леееј ова не ни вреди да го пишам ама само на ова ми текнува. Не дека ми беше драго или пак скапо ама памтам дека во хотел изгубив онакви што се паѓаа во чипсови сијалички едни. Како и да е само тоа памтам дека сум изгубил другиве работи си ги пазам.
Најдраг ми беше едно мн убоо пенкало што ми го донесоја од Англија и прв ден го однесов у школо и го загубив и ден денеска ми е криво:nesum: а за најскап ќе се случењеше пред некој ден да го загубил моб ама го најдов и тоа у патикете и тоа реков ај ќе идем надвор да го барам по путот кј шо идев најк дома и ги зеам патикете да ги облечем и гкедав у нутра мобилниот а тоа како стигнал таму неам појма
Pa nisto vredno do sega ne sum izgubila , ednas se sekavam trebase da kupam sliki4ki od ``Kasandra`` imav 20 denari i togas gi izgubiv i mi bese mnogu krivo
најскап-мобилен
најдраг-упаљач со форма на шише мартини што ми го поклони првата женска!(поточно ме налути и го фрлив, и после го барав цела вечер) идиот:nesvest:
2 mobiln, (posledniov N95, ke umrev) USb 2Gb.,pari obavezno na iskacanje gubam, ili pa ne se sekavam na so sum potrosila, na vremeto aparat izgubiv, kupaki si zaboraiv na odmor novi mnogu mi bea ubavi
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.