Најдраг/најскап предмет што го имате изгубено?

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Од Материјални работи - ништо .
Од работи кон кој сум се приврзал - алката ..

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Нонстоп губам нешто, од мобилни, до пари, во еден наврат и цела ташна :icon_lol: Еден ден главава некаде ќе си ја заборавам, ама ништо посебно драго немам изгубено, не се приврзувам многу за предмети.

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Не губам предмети...т.е. губам бидејќи сум премногу неодговорно суштество ама од друга страна пак среќлија сум така што секоја бксуз работа на крај ми завршува со среќен крај па така и предметите си ги наоѓам повторно :pipi: .

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Пред 4 години на пливање си ги изгубив обетчињата што ми беа подарок од кумата за крштевка. Ми паднале на базен:(. Не беа нешто којзнае колку вредни, но цел живот ги носев и некако се имав приврзано за нив. Криво ми е што пред тоа ме предупреди едно девојче дека ќе ми се откачи едната обетка, а јас не ја послушав:(.

Ann'

Jezebel's Daughter
Член од
9 јуни 2008
Мислења
210
Поени од реакции
9
Ко што сум била зијан летово на одмор, никад!
Изгубив новчаник, чадорите ги заборавив на плажа, патиките ги оставив у еден хотел, пижамите у друг итн. итн.
:)

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
Пред некое време се извадив од памет онака случајно стојам и гледам ми го нема привезочето на телефонот што ми стои ( а ги имам повеке) па се вртев лево -десно како нетокму, за на крај да го најдам во ташна , и тогаш се смирив малку.
Не е незнам какво, ниту колку скапо , ама ете поклон мие дада ми ми го купи и си го сакам најмногу

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
...За се ми е криво што сум изгубила...Али најкриво ми беше кога дуксерот што си го купив од Меднес, истата вечер го изгубив у Кастро...Не стигнав пола саат да си го носам на мене :uvo:

.:TINA:.PINK

.:oksimoronka:.
Член од
17 август 2008
Мислења
354
Поени од реакции
16
Не губам цесто али кога губам губам засекогаш..:pos2:...
последно што изгубив беше кутија цигари Style (розеви):pos2:

Член од
6 август 2007
Мислења
4.063
Поени од реакции
175
Си го загубив телефонот пред некое време ... :(
Стално го џиткав додека беше у мене.. и кога го изгубив.. :( ми фали многу ..
Пред една недела ќе го загубев и новиот телефон.. среќа го видов на земја пред да заминам ..
Многу сум изгубена.. стално нешто заборавам..
Имав и едно ланче .. си го купив у Струга на одмор.. и ми го снема.. а убаво ми беше многу..

МургоДШит

Чаршиска џукела
Член од
3 ноември 2008
Мислења
128
Поени од реакции
19
Поршето кога имав десет години.

Бураго. Колекторс едишн.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
170
Поени од реакции
20
Изгубив,поточно ми го украдоа Анкот кога го оставив на една маса,кога повторно се вратив него го немаше:cry:

Член од
23 февруари 2007
Мислења
780
Поени од реакции
69
Мислев дека ми го украл некој мобилниот, го немаше едно 6 месеци и после го најдов над шкаф - едино место што не го проверив у куќава. :pos:

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Изгубив една драга алка која ми беше дадена на поклон и ден денес не можам да ја најдам.:toe::( и премногу ми е криво али јбг shit happens

Член од
14 октомври 2008
Мислења
45
Поени од реакции
2
nesto najsvezo ,nesto sto navistina mi nedostasuva i sto sega skoro mi se desi e deka go izgubiv mlecniot zab od moeto kuce koj go nosev bezmalku 13 godini vo novcanik...kuceto go imav 10 godini..za zal ne e poveke medju nas,i zabot sekogas me potsekase na mojot zlaten milenik...i sega pred edna nedela ustanoviv deka mi go nema vo novcanikot...nisto poloso nemozese da mi se sluci da izgubam...

Член од
27 август 2008
Мислења
291
Поени од реакции
9
Jas mobilniot go imam izgubeno ili nekoj mi go ima sobrano! Ednostavno ne se sekjavam so bese frkata! Inace najmnogu od se mi bese toa so bese nov, dali 3 nedeli go imav!:tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom